/Bucuresti/Psihiatru

Psihiatru în Bucuresti

Psihiatrul este cel care se interesează cu privire la diagnosticarea și tratarea maladiilor mentale. Patologiile psihiatrice rezultă de la diferiți factori și pot să aibă consecințe majore.

Rolul său este de a stabili un diagnostic, pornind de la o evaluare completă. În funcție de diagnostic, psihiatrul va trata maladia mentală sau va coordona tratamentul de dat pacientului.

Cu alte cuvinte, psihiatrul este un medic. Va consulta pacienții, în urma analizelor va pune un diagnostic și va prescrie un tratament. Va trata pe termen limitat pacienții, până la dispariția simptomelor și va susține medicamentos persoanele pentru a se putea schimba pe plan mental, emoțional și comportamental.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.