/Bucuresti/Psihiatru

Digestmed

Metrou Lujerului, Strada Veteranilor 11A, București 060923, România

Digestmed
Psihiatru
4.3
210 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2PJ+HC București, România
+40 743 344 378
digestmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fam. Stere266 zile în urmă
Recomand pe doamna dr PLOTOGEA, o persoana atenta la problemele pacientului, amabila si buna profesionista.
Sorin Stefan
Sorin Stefan2 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica. Nu din cauza medicilor care profesează, datori modului în care se comporta cu pacienți. Am anulat o programare pe care o aveam cu bilet de trimitere iar doamna de la recepție mi a transmis ca datorita ca am anulat aceasta programare data viitoare nu o sa ma mai programeze cu bilet de trimitere niciodată, iar dacă o sa vreau o programare aceasta se va face cu plata iar plata se va face anticipat. Nu am pățiți asa ceva în viata mea și nici nu am auzit la vreo policlinica sau spital sa se comporte asa cu clientul. Asa ca mare grijă să nu cumva sa anulați programare cu bilet de trimitere ca a fost ultima pe care o puteți avea la această policlinica. Păcat de medici care profesează acolo. Buna ziua vin cu o completare în urma răspunsului dv. Mie nu mi se pare o lipsa de respect din parte mea vând în vedere ca programarea a fost confirmată vineri pe la ora 12.00 iau eu nu aveam de unde sa știu ca luni la prima ora când ajung la munca programul meu se schimba. Iar anularea programări sa făcu cu 7 ora înainte ca aceasta sa aibă loc. Deci o lipsa de respect fata de pacient/client mi se pare din partea dvs sa mi cereți banii înainte la o programare. Ar fii bine mai întâi sa va informați și pe urma sa jigniți oamenii.
Razvan Horeanga
Razvan Horeanga2 ani în urmă
Am avut o experienta exact conform cu ce m-as fi asteptat. Intai a fost o consultatie la doamna doctor Elena Ciuperca, o discutie la obiect, finalizata cu indicarea unei investigatii colonoscopie. Mai facusem o procedura de acest tip in urma cu 7 ani, in alta parte.
In timpul investigatiei, doamna doctor m-a impresionat prin siguranta de care a dat dovada, manualitatea foarte buna si deciziile de moment pe care le-a luat. Comunicarea cu dansa a fost de nota 10 tot timpul, transmitandu-mi informatiile medicale intr-un mod concis si coerent, precizandu-mi detaliile necesare despre interventie. Ii multumesc pentru tot.
Doamna asistenta care a asistat-o a dovedit ca poate acorda si un foarte important sprijin psihologic in pregatirea pacientului pentru procedura si in timpul ei. Ii multumesc de asemenea.
Toata interactiunea cu clinica Digestmed a fost o placere, tot personalul dand dovada de foarte buna organizare si eficienta.
Ana Maria Sorescu
Ana Maria Sorescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta clinica de gastroenterologie! De circa 3-4 ani,soțul meu in urma fiecărui scaun avea sangerari rectale. A mers la consultație la doamna doctor Adelina Popescu care i-a recomandat colonoscopie. In urma acestei investigatii a reieșit ca are o boala hemoroidală avansată și a fost îndrumat de către doamna doctor sa facă ligatura hemoroidală, o alternativă la intervenția chirurgicala clasică.
Dragi prieteni mărturisesc că după două ședințe in care i s-au ligaturat hemoroizii, nu a mai avut probleme cu sangerarea hemoroidala. Mulțumim Doamnei Doctor Adelina Popescu și intregii echipe!
Vlad Visan
Vlad Visan2 ani în urmă
Am venit cu mama pentru o colonoscopie, totul a decurs Ok. După ce și a revenit mama din anestezie, am așteptat sa vobirm cu doamna doctor. Din păcate am stat 2 ore jumate sa vina dansa… am întrebat de 2 ori dacă mai vine cineva la noi. Intr un final a venit doamna doctor și ne a spus ca nu știa ca încă o așteptăm… păcat de acest incident. In rest totul a fost Ok.
Oana Calcan
Oana Calcan2 ani în urmă
Daca vrei programare cu bani: oricand, la orice ora(daca nu ma credeti verificati ce programari puteti face online...liber toata ziua)... Iti asumi, ajungi acolo cu 5 minute inainte sa nu te astepte si astepti, si astepti ...si trec 20 minute si intrebi.... si ti se spune...da.... a avut o urgenta si s-au decalat. Cele 2 domnisoare sunt la nici 2 metrii de tine, iti pot spune de cand ai venit ca sunt decalari...nimic.
Daca vrei sa iti faci programare cu trimitere: peste 3 saptamani cel mai devreme.
RUSINE. atat pot spune
Andreea-geanina constantin
Andreea-geanina constantin2 ani în urmă
Mi a fost foarte frica de endoscopie,am mai facut una “pe viu”la un spital si am ramas cu traume si interesul de acolo ptr tratament a fost de nota 1,asa ca,m am decis sa merg la Digest cu inima cat un purice,eu suferind si de anxietate-panica.. Am nimerit la doamna doc. Adelina,un doctor de nota 10,si doamna anestezist si doamnele asistente,toate dragute si profi. Sedare,tratament adecvat starii stomacului meu,mi a explicat in termenii mei una alta. Chiar ma bucur ca am gasit aceasta clinica si o recomand cu incredere.
Florentin Zainea
Florentin Zainea2 ani în urmă
Daca aveti hipotensiune incercati sa contactati telefonic aceasta clinica si prefixul hipo se va transforma in hiper.
Pe 17.02.2022 am incercat sa iau legatura telefonic(reteaua Orange)fara succes fiind tinut in asteptare 18 minute!!!
A doua zi am incercat din nou cu 2 apeluri de cate 5-6 minute fara succes.
Am trimis un mesaj scris explicandu- disperarea,la care m-a apelat pe un alt numar o doamna care dupa ce mi-a ascultat dizertatia imi repeta:"E-n regula".O intrebare pentru D-l manager:"sa se transfere bani de la pacienti la Orange prin aceasta metoda?"Daca da,deschideti si o sectie de nerurologie.!
Alexia Alexe
Alexia Alexe2 ani în urmă
Dar chiar e inadmisibil. Cata rabdare sa ai? Sa tot suni cate 15-30 de minute si sa nu-ti raspunda nimeni? Chiar asa? Sa nu mai zic ca am fost sunata si cand sa dau sa raspund a fost inchis apelul. Am sunat imediat dupa, nu mi s-a raspuns. Jalnic 😶
Locații recomandate