/Bucuresti/Psihiatru

Cabinet Psihoterapie Andreea Chifu

Apartament 57, Strada Apolodor 13- 15, Blocul Scriitorilor, interfon 157 C, București 030167, România

Cabinet Psihoterapie Andreea Chifu
Psihiatru
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HV+7F București, România
+40 742 008 442
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 11–15
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Radulescu
Andreea Radulescu4 ani în urmă
Am ajuns la Andreea intr-o perioada in care ma simteam total pierduta. Mi-a ascultat strigatul de ajutor si a reactionat rapid si eficient. Sedintele cu ea au fost momentele din saptamana de relaxare si regasire, iar tehnicile prezentate de Andreea ma ajuta in fiecare zi. Recomand cu caldura!
Marina tonita
Marina tonita5 ani în urmă
Spre deosebire de alti 2 terapeuti ce i-am mai incercat, care mereu imi puneau intrebari si ma faceau pe mine sa cred ca e ceva in neregula cu mine pentru ca nu pot gasi raspunsuri, Andreea chiar mi-a oferit exact ce i-am cerut. M- a facut mereu sa ma simt auzita, competenta si, cel mai important, a venit si ea cu raspunsuri concrete, explicatii si sugestii ajutatoare. E usor de inteles atunci de ce am obtinut in 2 luni cu ea exact progresele care le doream pentru mine, progrese ce nu am reusit sa le obtin din 3 ani de terapie avuti inainte sa o cunosc. Rusine oamenilor care zic ca te ajuta si doar pierd vremea si iti iau banii! Mai ales cand esti in depresie, ajungi sa te invinuiesti doar pe tine daca nu esti multumita in orice situatie! Nu pot spune decat ca ma bucur enorm ca am indraznit sa cer mai mult decat imi oferea ultima tipa la care am fost si sa caut pe altcineva. Apoi mi-au dat si mie speranta restul recenziilor si am zis sa-mi asum un risc. Astazi stiu ca in viata e necesar adesea sa vedem unde nu ne sunt satisfacute nevoile, sa stim sa nu ne asumam responsabilitate pentru lipsurile celorlalti si ca incertitudinea, departe de a fi cainele rau de care trebuie mereu sa ma feresc, e ceva cu care traiesti chiar foarte fericita, la fel ca si asumarea riscurilor. Iti multumesc pentru tot, Andreea!
Biancadumea
Biancadumea5 ani în urmă
Recomand cu mare incredere si cu mare drag serviciile oferite de Andreea. De-a lungul intalnirilor pe care le-am avut, Andreea m-a ajutat sa ma cunosc mai bine, sa imi depasesc temerile, sa evoluez si sa traiesc in armonie cu mine si cu tot ce se afla in jurul meu. Desi am avut ezitari inainte de a apela la ajutorul unui psihoterapeut, calmul, prietenia, disponibilitatea, amabilitatea, caldura si profesionalismul Andreei m-au facut sa imi dau seama repede ca am luat o decizie buna. II sunt si ii voi ramane profund recunoscatoare Andreei pentru ca intr-un moment de cumpana, m-a tinut de mana si m-a ajutat sa pasesc intr-o noua etapa a vietii mele!
Ștefana Buhăescu-Ciucă
Ștefana Buhăescu-Ciucă6 ani în urmă
Andreea este unul dintre cei mai buni profesionisti pe care i-am cunoscut din domeniu. Am apreciat foarte mult ca este umana si calda, dar si foarte structurata. Are o abordare evidence based, dar stie, in acelasi timp, sa se adapteze in functie de nevoile persoanei. Personal, nu ma asteptam sa intalnesc pe cineva din domeniul meu cu care sa am o conexiune atat de buna si sa simt ca poate sa empatizeze. Imi e draga ca om si o apreciez foarte mult ca terapeut. Este o persoana care vrea sa se dezvolte si care reuseste sa ii ajute pe clienti sa isi identifice resursele.
Adrian Adriana
Adrian Adriana7 ani în urmă
Andreea e un terapeut foarte sincer, calm, rabdator si mai ales inteligent. M-a inteles imediat si am simtit ca ma pot baza pe ea, in ciuda diferentei de varsta dintre noi. Mi-a fost foarte usor sa ma deschid si sa fiu sincer si pentru ca ea e o persoana foarte relaxata si cu simtul umorului. Intr-un fel si asta cred ca m-a ajutat sa obtin rezultate asa de repede, nu numai faptul ca mi-a explicat mereu problemele in termeni foarte concreti si usor de inteles, cu exemple stiintifice, fara apel la explicatii abstracte si spiritualitate si alte nebunii. Nu prea a fost cum vedeam pe la televizor cu pierderea vremii vorbind despre toate cate-n luna si-n stele. Te ajuta sa ramai pe subiect si sa desprinzi lucrurile care chiar sunt importante din sumedenia de ganduri care ne trec tuturor prin cap uneori. Te lasa cu niste tehnici care apoi le folosesti in mod natural si singur. Chiar ma bucur ca am pornit pe drumul acesta. Acum am incheiat sedintele dar continui sa aplic cele invatate, chiar daca nu am aceleasi probleme, si mi se pare ca viata mea e foarte diferita, fata de acum cateva luni cand m-am decis sa apelez la dansa.
Gabriela Voicu
Gabriela Voicu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag serviciile oferite de Andreea. Sedintele cu ea sunt foarte placute (chiar si atunci cand sunt atinse subiecte mai sensibile se pricepe foarte bine sa gestioneze situatia). Pe mine m-a ajutat foarte mult intr-un timp neasteptat de scurt. Mi-a placut ca s-a focusat pe situatii concrete (ea privind imaginea de ansamblu) si pas cu pas m-a ajutat sa devin un om mai bun si sa fac fata situatiilor mai complicate. Un alt punct pe care l-am apreciat a fost ca nu ezita niciodata sa treaca peste timpul sedintei pentru a lamuri eventuale puncte neclare, se implica foarte mult si face o treaba axcelenta!
Violeta Zanfir
Violeta Zanfir2 ani în urmă
Andreea este un psihoterapeut minunat care își îndeplinește rolul de ghid intr un mod impecabil. Cu ajutorul ei vei găsi mereu o alta perspectiva asupra situațiilor cu care te confrunți și te va îndruma spre un mod de gândire sănătos, oferindu ți diferite mijloace prin care poți face asta. Am apreciat foarte mult ca nu este genul de terapeut care sa creeze voit/nevoit o legătura de dependentă pentru pacient, fiind o persoana foarte eficientă in modul de lucru. Va recomand cu drag!
Radu Rdc
Radu Rdc2 ani în urmă
Apelati cu incredere si fara retinere la serviciile Andreei. O fata foarte comunicativa, prietenoasa si deschisa, cu care poti discuta orice, iar rezultatele pozitive se pot observa foarte clar de la o sedinta la alta. Recomand cu incredere pentru rezultate rapide!
Locații recomandate