/Bucuresti/Psihiatru

Cabinet psihiatrie Dr. Carmen Vochescu

Bulevardul Constantin Brâncoveanu, București, România

Cabinet psihiatrie Dr. Carmen Vochescu
Psihiatru
2.7
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
+40 722 614 962
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela Marin1 an în urmă
Eu merg la doamna doctora de 3 luni pot spune că este foarte k sta de vb cu pacienții este foarte atenta la ce ai spui și îți dă tratamentul nu mi la reușit din prima ptr că așa este la uni merg un anumit tratament la alti nu dar sunt mult mai bine de cât eram înainte .îi mulțumesc și îi doresc multa sănătate.
Vlad Adrian
Vlad Adrian2 ani în urmă
Experienta urata cu doamna dr. Carmen Vochescu
Annatino Joy
Annatino Joy2 ani în urmă
Nu recomand aceasta persoana, pentru ca nu-i pot spune doctor. Un doctor trebuie sa fie in primul rand om, ceea ce doamna nu este. Se comporta intr-un mod lipsit de empatie si de umanitate fata de pacienti, ca o stapana pe mosie. Degeaba are un CV bogat si mai si activeaza in invatamant. Pacat ca niste oameni care au deja probleme de sanatate trebuie sa mai suporte si jignirile acestei persoane atunci cand ajung in spitalul in care activeaza doctorul fara suflet.
Birca mihai alexandru
Birca mihai alexandru2 ani în urmă
(Tradus de Google) Super

(Original)
Super
Culiţă Bâzdoacă
Culiţă Bâzdoacă2 ani în urmă
Doamna a refuzat sa trateze o persoana adulta cu ADHD și a spus ca ori începi tratamentul din copilărie ori nu te mai tratezi deloc. Absolut halucinant.
Jan Dabrowski-Romanczuk
Jan Dabrowski-Romanczuk2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu recomand. Sunt american și mi s-a recomandat dr. Vochescu. Am ADHD și mi-am epuizat medicamentele și, deoarece voi locui în România pentru viitorul previzibil, trebuie să-mi continui tratamentul aici. A refuzat să-mi prescrie un stimulent pentru ADHD-ul meu, pe care l-am cerut pentru că atomexetina nu mai funcționa bine și mi-a dat efecte secundare negative. Nici ea nu a vrut să-mi prescrie atomexetină. Nu știa că atomexetina poate fi utilizată pentru adulți și nu știa că stimulentele sunt folosite și pentru ADHD, spunând că este pentru probleme „mai grave”. Știam deja, dar o căutare rapidă pe Google a oricărui idiot o dovedește greșită. A spus să mergi la un terapeut. Am nevoie de terapie pentru a-mi ajuta să-mi gestionez viața, dar am probleme severe de concentrare și un control slab al impulsurilor, printre alte câteva simptome pe care le experimentez încă din copilărie și am nevoie de o combinație de medicamente și terapie. Nu mergeți la ea dacă aveți nevoie de ajutor efectiv.

(Original)
Nu recomand. I am American, and Dr Vochescu was recommended to me. I have ADHD and ran out of my medication and since I will be living in Romania for the foreseeable futures I need to continue my treatment here. She refused to prescribe me a stimulant for my ADHD, which I asked for because the atomexetina wasnt working well anymore and gave me negative side effects. She didn't want to prescribe me atomexetine either. She didn't know that atomexetina can be used for adults and she didn't know that stimulants are also used for ADHD, saying its for "more serious" problems. I already knew, but a quick google search by any idiot proves her wrong. She said to just go to a therapist. I do need therapy to help manage my life but I have severe trouble focusing and bad impulse control amongst several other symptoms I have been experiencing since childhood and I need a combination of medication and therapy. Don't go to her if you need actual help.
Marian TY
Marian TY2 ani în urmă
Locații recomandate