/Bucuresti/Psihiatru

TOP-DERM CLINICS

Strada Știrbei Vodă nr.46, București 010115, România

TOP-DERM CLINICS
Psihiatru
4.5
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RQ+2W București, România
+40 21 9683
topderm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Criclevit
Andreea Criclevit2 ani în urmă
Recomand Topderm pentru implicare, professionalism Si calitatea produselor, aparatelor de ultima performanta Si cel mai important, top servicii cu clientii. O clinica in care clientul este pus pe primul loc. Dna. Profesor Olga Simionescu este o profesionalista desavarsita Si unul dintre cei mai Minunati Si calzi oameni pe care I.am intalnit. Dupa ani de zile de chin Si probleme dermatologice, dupa multi doctori Si tratamente schimbate, ramasesem fara speranta, Dar Doamna profesor face minuni, fizice Si sufletesti. Inca o data multumesc doamnei Profesor, de asemenea Doamnei asistenta Antigona Si tuturor mebrilor staffului, incepand de la front-desk (receptie). Recomand cu cea mai mare incredere! In scurt timp Voi revenii cu poze before and after!
Cristian Florescu
Cristian Florescu2 ani în urmă
Clinica foarte buna, medici omenosi, rabdatori, cu suflet. Este foarte frumos la ei si au o gradina superba.
Multumesc colectivului pentru grija deosebita fata de problema tatalui meu, recomand cu caldura.
Letitia Pop-Enache
Letitia Pop-Enache2 ani în urmă
Servicii de înaltă calitate din toate punctele de vedere. Atât doamna Profesor cat și colaboratorii dânsei sunt de un profesionalism ireproșabil! La mulțumesc pentru tot ajutorul oferit și recomand cu încredere!
PaulaX blank
PaulaX blank2 ani în urmă
Nu am fost la dvs.. va ofer o stea pt ca eram in cautare de un medic dermatolog și ma uitam la recenzii hotarata sa vin, asta pana sa vad raspusurile dvs la niște pacienti nemultumiti.. va certati cu ei ca o adolescenta de 15 ani si mai e puțin și ii și injurati, avand in vedere ca ei au cheltui niște bani cu dvs și nu au primit nimic in schimb. Sa va fie rușine! Nu aveți absolut nici o dovada ca oamenii aceia sunt doctori și totuși i-ati tratat in halul ala. Sa platesc 580 lei sa ma tratati si pe mine asa? Nu prea cred
Scatterbomb
Scatterbomb2 ani în urmă
Doamna doctor Nitescu Maria este un profesionist desavarsit. Dupa mai multe experiente nereusite si multe frustrari acumulate, am reusit sa intalnesc un medic care stie in primul rand sa asculte si care a tinut cont de preferintele culinare sanatoase pe care nu a ezitat sa le insereze in planul de nutritie personalizat intocmit de dumneaei, acolo unde se potriveau.Am reusit astfel sa pierd in greutate peste 17 kg in doar trei trei luni, fara sa fiu incercat de o senzatie de foame incontrolabila. Multumesc din nou pentru sprijinul psihologic si nutritional.
Mihaela Suflet
Mihaela Suflet2 ani în urmă
M-am programat acum cateva zile la reumatologie. Am ajuns cu 10 min inainte, am completat toate formularele si am fost rugat sa astept PUTIN pe canapea. Dupa 18 minute am fost invitat, făra sa mi se spuna cat anume mai dureaza pana ma poate vedea dna doctor, sa platesc consultul care nu avusese loc. Am plecat! Altfel foarte faina clinica, curata, eleganta, luxoasă. Mai au de lucrat la capitolul customer care. Sa ceri 600 de lei pe consultatie si sa iti lasi pacinetul sa astepte 20 de min fara sa-i spui nimic...nu e tocmai modelul meu de bussiness preferat. Asa ca am preferat sa dau banii in alta parte. Am plecat de acolo fara sa fi incercat cineva sa isi ceara scuze.
Roxana Danaita
Roxana Danaita2 ani în urmă
Am avut 2 programari in cadrul clinicii pana in acest moment, la reumatologie, la doamna Profesor Ruxandra Ionescu.
Sunt absolut incantata de felul in care am fost tratata, atat de catre personalul de la receptie, cat mai ales de doamna Profesor. Un profesionist desavarsit si un om deosebit!
Un medic care stie cum sa-si consulte pacientul, dand atentie fiecarui detaliu!
Un medic care face cinste profesiei sale!
Alina DE Stoica
Alina DE Stoica2 ani în urmă
Personal înalt calificat, medici de excepție, iar doamnele asistente îți sunt tot timpul la dispoziție pentru orice nelămurire, experiența foarte plăcută, încă de când am intrat pe ușa clinicii am fost întâmpinată de personalul din recepție care la fel oferă spirjin pacienților!
Felicitări pentru echipa minunată!
Vă mulțumesc din suflet pentru suport, am ajuns fără speranțe după ani de chin și intr-o perioada destul de scurta am ajuns pe linia de plutire … Top-Derm Clinics= speranța mea, șansa la o viața normala
Locații recomandate