/Bucuresti/Notar

Notariat Sector 2 - SPN Iuliana Alexandra Zarafiu

Spectrum Business Center, Șoseaua Mihai Bravu 62A, București 021328, România

Notariat Sector 2 - SPN Iuliana Alexandra Zarafiu
Notar
4.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WG+3V București, România
+40 21 323 6597
notariatzarafiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian B
Marian B2 ani în urmă
Am fost acolo acum 4 zile sa fac o procura.Am intrat ,m-au vazut ..am stat in picioare la usa 10 min..erau ocupati si nici nu au catadicsit sa salute si sa intrebe de ce sunt acolo.Asa ca ce au ei pe site cu rapiditate si promptitudine...e un text copiat de undeva
Laura Dudau
Laura Dudau2 ani în urmă
Nu recomand deloc. Nu lucrează deloc in interesul oamenilor, aveam o urgentă și nici nu s-au uitat la mine, ca ei fac doar programari peste 2 săptămâni.. jalnic.
Dana Crisan
Dana Crisan2 ani în urmă
Recomand din suflet acest birou notarial mai ales pentru profesionalismul, expertiza si rabadarea consilierului juridic de a lamuri si ghida un proces lung si anevoios de cumparare a unui imobil.
Toate serviciile au fost de excepție si cu siguranta o sa mai apelez la acest birou notarial
Monica Peta
Monica Peta2 ani în urmă
Recomand cu toata inima! Am o experienta indelungata cu acest birou notarial si de fiecare data au dat dovada de profesionalism, promptitudine si seriozitate! Va multumesc si voi reveni cu siguranta!
Lizuca Micu
Lizuca Micu4 ani în urmă
Am apelat la acest birou notarial intr-un moment critic al vietii mele. M-au ajutat cu promptitudine, cu caldura si cu extrem de multa meticulozitate.
Intreg colectivul a inteles urgenta cu care ma confruntam si a tratat cu prioritate speta mea. Doamna notar a venit in week-end la cabinet, impreuna cu o parte din echipa, pentru a-mi putea rezolva documentele in timp util. Cred ca asta spune destul despre cat de dedicat este colectivul in a sprijini clientii!
Le datorez mult! Sunt atat de dragute si pline de solicitudine!
Pentru nimic in lume n-as alege alt birou notarial!
Sunt extrem de bune profesioniste! Recomand din suflet cabinetul pentru orice problema! Sunt extrem de bine pregatite!
Bogdan Livinti
Bogdan Livinti4 ani în urmă
Am pierdut 2 saptamani din cauza lipsei de management al relatiei cu clientii a doamnei Iuliana Frangulea care nu raspunde la telefon pentru ca este ocupata...de parca noi toti restu' nu suntem ocupati, ne pierdem timpul sa venim pana la notariat pentru a pune lucrurile in miscare...

Chiar daca sunteti ocupata va organizati astfel incat sa sunati clientii dupa 30min>o ora... de la momentul cand ati fost apelata!

Nu suntem singurii care ne-am pierdut timpul, si-a pierdut si doamna notar 45min intr-o discutie cu noi, pierdere de timp si de clienti...

Am fost clientul vostru in trecut, dar din acest moment inainte va voi ocoli cu gratie.

P.S.: A mai existat o problema dar e mai bine sa nu va ofer chiar totu' pe tava..

Raspuns la raspunsul biroului notarial:

Nu stiu cat de "stimat" sunt avand in vedere ca doamna notar Ioana Radu(care nu stie sa se prezinte cand ma suna) considera recenzia mea disproportionata.

Totusi e bine de stiut ca notarii au devenit si judecatori impartiali intr-o "speta" in care sunt implicati personal.

Doamna notar public Radu ne-a primit la o discutie pe tema documentelor dupa o saptamana de la depunerea actelor, pana in acel moment in care am venit personal la cabinet impreuna cu doamna avocat si agentul imobiliar nu au fost verificate actele.

Doamna Frangulea a fost apelata de doamna avocat si de domnul agent imobiliar, au sunat chiar si pe telefonul biroului si nu a raspuns nimeni, nu am fost singurul care a incercat sa ia legatura cu biroul notarial, iar numarul doamnei notar nu-l stiam, deci nu am vi avut cum sa o apelam.

In cazul incercarii de tranzactionare anterioare, caz in care vanzatorul a renuntat comunicarea a fost acceptabila, nu as putea sa afirm ca a fost buna(a existat o problema si in acel caz).

Revenind la comunicare cu membrii biroului in cazul tranzactiei cu doamna avocat comunicarea a fost jalnica, va spun pentru a face o distinctie intre cele doua cazuri, altfel veti interpreta cu sens inflationist ambele cazuri.

Am venit din nou fara o programare la o saptamana dupa discutia cu doamna notar Radu, pentru ca nu se miscau lucrurile, ar fi trebuit sa trimiteti notificarea catre Autoritatea Tutelara(pentru mai multe detalii discutati cu doamna avocat, unele aspecte asupra careia ne-a atras atentia doamna notar nu se reflectau in realitate) si am fost intampinati de o doamna Frangulea imbufnata, are treaba(de parca noi restul ne pierdem timpul pe drumuri..) o citez "Nu va pot primi astazi, sunt ocupata, am zece cumparatori la usa", doamna care nu-a raspuns la apeluri noastre telefonice si nici la numarul biroului nu a raspuns nimeni.

Va invit sa va pastrati ironiile de tipul "stim ca,probabil, este frustrant avand in vedere ca timp de ...v-am raspuns deindata" si aerele de persoane cu statut special, aveti impresia gresita ca nu puteti fi atinse nici macar cu o floare, de parca doar pentru voi e importanta reputatia.

Asumati-va problemele pe care le-ati generat si nu mai cautati scuze.
Monica Albisteanu
Monica Albisteanu4 ani în urmă
Un birou notarial care-si manifesta interesul inspre binele clientului, profesionisti, punctuali in termene si intalniri cu toti clientii, buni consilieri in privinta informatiilor acordate, o buna comunicare, intreaga echipa este extraordinara, empatica dar si profesionista, recomand din suflet acest BNP.
Eu vin cu placere aici din 2011, pentru ca am vazut cum a decurs un act de vanzare- cumparare a unui bun prieten.
Ii recomand peste tot, nu exista un birou notarial unde sa te simti ca intr-o familie dar sa-ti si rezolvi problemele din acest domeniu.
Niculai cosmin
Niculai cosmin4 ani în urmă
Foarte neseriosi.
Am sunat pentru un comodat mi-au spus un pret si cand am ajuns la ei mi-au cerut alt pret. Le-am explicat ca la telefon am discutat cu o doamna si...
Asa ca nu recomand. Daca cereti preturi neaparat sa va inregistrati.
Asa ca nu recomand!!!
Locații recomandate