/Bucuresti/Notar

SCHUSTER ELENA MARINA

Str. Academiei, 2, Corp A-B, București 030167, România

SCHUSTER ELENA MARINA
Notar
3.5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MX+JW București, România
+40 763 695 849
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica Lefter
Rodica Lefter2 ani în urmă
O familie de sarlatani si mincinosi. Mama si fata Schuster fura pe fata. Fata pleaca din sediu cand se iveste minciuna.... jenant. A fost informat si Colegiul Notarilor. Evitati pe cat posibil!!!! Oriunde dar nu aici!!!
Viorel H
Viorel H2 ani în urmă
Nesimțire maximă. Daca ai mai făcut acte la ea te servește altfel nu
Cristian B.
Cristian B.2 ani în urmă
Foarte scarboasa tanara notarita. Daca vrei sa-i pui niste intrebari te costa 50 Ron, maxim 15 minute. Ar fi trebuit sa-i cer eu banii astia pentru cele 15 minute care le-am asteptat degeaba ca sa aflu ca vrea bani pentru 3 intrebari si o cotatie de pret. Are o figura acra si nu are pic de solicitudine fata de clienti.
Ioana Popescu
Ioana Popescu4 ani în urmă
Nu exista nota suficient de mica pentru aceasta doamna notar. Cum mentioneaza si alti clienti in review-urile lor, este total lipsita de profesionalism si se comporta ingrozitor cu clientii, tipa la ei si ii jigneste fara nicio urma de retinere. In plus, calitatea actelor intocmita de domana notar este una indoielnica si poate ridica probleme ulterior, asa cum mi s-a intamplat mie. Evitati cu orice pret.
Silvia Bratescu
Silvia Bratescu5 ani în urmă
Cel mai neprofesionit notariat! "Dna" notar are un comportament de om nebun. Dupa ce comunica valoarea serviciilor se razgandeste si creste suma. Formuleaza actele cu greseli pe care daca le semnalezi tipa si se enerveaza. Dupa ce induri acest tratament deosebit si platesti valoarea umflata a serviciilor in speranta ca obtii actele si rezolvi problema ti se spune ca din cauza comportamentului clientilor nu va emite actele in aceeasi zi. Daca incerci sa ii semnaliezi comportamentul neadecvat tipa din nou, se enerveaza si comunica un nou termen pentru eliberarea actelor: 20 de zile!!!! Motivul fiind "pentru ca asa doreste". Dupa cum observati "doamna" are probleme disciplinare grave, este neglijenta la intocmirea actelor, nu furnizeaza informatii clientilor, iar dupa ce incaseaza banii, finalizeaza lucrarile in termenul maxim legal. Colegii sustin acest comportament si din pacate nici autoritatile nu sunt de ajutor. Atentie mare la acest notariat!
Cecilia Osborn (melcul)
Cecilia Osborn (melcul)5 ani în urmă
Total neprofesionista! Am cumparat un apartament in 2009, iar doamna Shuster a venit la semnare cu contractul de vanzare-cumparare gresit, i-am atras atentia eu asupra greselii. De asemenea, acum o saptamana (2018) am revenit cu un telefon pentru a cere cateva detalii referitoare la incrisurile din intabulare si de unde as putea sa obtin aceste detalii. Mi-a raspuns urland isteric "Nu stiu! Nu ma intereseaza! Cartea funciara se ocupa de asta!".
Bogdan Tase
Bogdan Tase2 ani în urmă
Dupa 2 zile de telefoane, sistem cazut si informatii eronate, pana la urma ne-au trimis in alta parte ca nu prea aveau chef de declaratia pe care trebuia sa o completam. Multumim pentru nimic
Otto Constantin
Otto Constantin2 ani în urmă
Am sunat pentru ieri si ne-au spus sa venim la ora 11:00 ca nu este nevoie de programare.Odata ajunsi acolo ne-au spus ca nu mai pot sa ne ajute ca de fapt au o problema cu calculatoarele.Eram 4 persoane, unele învoite de la munca.Ne-au spus sa venim astăzi la 11:00. Am plecat si am revenit azi.Azi iar învoite de la munca una din doamne ne-a zis ca sa mergem la notarul unde am facut actele pentru casa.(noi eram acolo pentru actualizarea unui studio topo(in condițiile in care am venit2 zile la rand) si pana sa vada ca intr-adevar copia noastra era semnata si nu era in regula, una din doamne a raspuns pe un motiv aberant cum ca trebuie sa mergem iar la notarul vechi pentru ca actul e din oct. Nu avea absolut nici o legatura si cealalta colega a dansei a zis ca nu ne ajuta pentru ca (nu sunt copiile bune) cumva dandu-ne dreptate ca motivul colegei ei este total ABERANT.
Foarte neprofesionist si chiar si-au batut joc de noi ,punandu-ne sa pierdem 2 zile degeaba si sa ne spuna sa mergem in alta parte. Nu recomand!!
Locații recomandate