/Bucuresti/Notar

NOTAR VASILESCU BOGDAN

Strada Lizeanu nr. 1-3, București 021111, România

NOTAR VASILESCU BOGDAN
Notar
4.2
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F439+2V București, România
+40 731 352 336
notarvasilescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Cristian Clapon
Claudiu Cristian Clapon2 ani în urmă
timpi minimi de asteptare, eficienta si dorinta de a ajuta ( in cazul meu si au dat interesul sa se uite peste acte, lucru pe care altii n au vrut sa l faca ). nota 10/10
Ioana Vasilescu
Ioana Vasilescu2 ani în urmă
Rapiditate în execuția documentelor, profesionalism, atenție la detalii. În ceea ce privește tarifele, pot să mă declar mulțumită! Mult succes în continuare!
George
George2 ani în urmă
Doamna de la receptie probabil e femeia de la curatenie. Habar nu are de acte. Ii aratam o imputernicire de la leasing si ea imi zicea ca e factura, ce sa faca cu ea? Am plecat si m-am dus vis a vis, deasupra laMega Image e alt notariat si in 5 minute si 10 lei mai tarziu mi-am luat legalizarea.
Luca aurelian
Luca aurelian2 ani în urmă
Nu știam dacă trebuie programare și am zis sa-mi incerc norocul... Am întrebat politicos daca se poate, o doamna "binevoitoare" s-a uitat la ceas (era 16.30), mi-a răspuns cu jumătate de gura ca se poate, apoi am întrat... Logic, am urmat-o si apoi a început sa-mi reproșeze ca nu am rămas, undeva, la intrare... M-am uitat in jur, erau vreo 3 încăperi si nelasandu-ma călcat în picioare, am ales sa plec.... Pe banii mei nu mai accept mitocanii... Sa aveți spor, din partea mea un mare ASA NU.
Eduard Rusky
Eduard Rusky2 ani în urmă
Nu m am simțit asa bine in viața mea, efectiv oamenii au vrut sa ma ajute și psihologic( cred ca și au dat seama ) le mulțumesc foarte mult ca m au ajutat cu actele necesare și chiar m ai mult, m au văzut sarac lipit și mi au dat 50 de lei de taxiu ca sa plec . O experiența geniala !
Trunks
Trunks2 ani în urmă
Cel mai prost notariat din Bucuresti.
Programat la ora 15 si notarul nici pana la ora 18 nu a ajuns. Si atitudinea țațelor lasa de dorit. Este normal sa se urle la un client?
Daca o intrebi pe nesimtita aia de ce nu a ajuns notarul, raspunde si cu atitudine: DA CE POT EU SA FAC? IA-MI GATUL IA-MI GATUL. Bai femeie mai calmeaza-te ca nu suntem la piata. Suntem la un notariat public
Bafta sa tot aveti clienti.

Edit: mai revin cu ceva, onorariul a fost cerut inainte de semnarea actelor. Ia si asteapta acum pana vine notarul.
Lasa ca a fost o invatare de minte pentru mine dar si o mica idee pentru cei ce o sa mai mearga acolo. Nu ma lasa sa postez fara stea ca nici o stea nu le dadeam.
Salut

Edit inca o data: In primul rand asa se vorbeste in notariatul asta deci nu inteleg de ce as folosi alt limbaj.
Control psihologic ar trebui sa faca aia care urla la clienti. Aceti grija la aia ca ii sare vreo vena din cap. Nu imi faceam nervi din cauza la un nimic. Doar am lasat o recenzie sa stie lumea cu ce are de a face.
Trebuia reclamat in incinta? Oricum nu va pasa de clienti, am citit si alte recenzii mai vechi, foarte bune.
Burtan Ionel
Burtan Ionel2 ani în urmă
Recomand sa va cautati alt notar!
Din experienta mea: incaseaza banii la inceput integral, apoi "uita" ca au ceva de facut pentru ei, trebuie sa le re-amintesti tu.
Pe urma, se asteapta sa faci tu ceva si sa insisti la tertii implicati, ca sa "ajuti" !?
In cele din urma, dupa 3 luni bune, fac ce trebuie, dupa mai multe insistente, dar documentele nu sunt semnate fizic si nici electronic (ca e pandemie!). Si nu li se pare nimic in neregula!
Cristina Stefana
Cristina Stefana2 ani în urmă
Foarte dezamagita! Am sunat de foarte multe pentru rezolvarea problemei, am trimis mesaje pe whatsapp, promitandu-mi-se de fiecare data ca se rezolva in cel mai scurt timp. Pana in momentul in care eu personal am renuntat sa ma mai rog sa mi se rezolve problema deoarece dura de 2 saptamani acest prces si in acest caz nu am mai primit nici un semn din partea domnilor. Imi pare rau ca trebuie sa dau o asemenea recenzie dar asta este realitatea. Pentru domnul Vasilescu tot respectul, dar fata de comportamentul angajatilor pot spune cele exprimate mai sus. Este imposbil sa suni timp de 10 zile sa spui de fiecare data cine esti si sa prezinti problema si de fiecare data sa ti se promita ca vei fi sunat in 10 minute, 30 minute sau maine, fapt care nu s-a intamplat niciodata.
Locații recomandate