/Bucuresti/Notar

Notariat Ilie Adriana

Strada Nerva Traian 11,parter, București 031042, România

Notariat Ilie Adriana
Notar
4.4
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C9+Q2 București, România
+40 722 389 795
notariatadrianailie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Nicolae
Andrada Nicolae2 ani în urmă
Profesionalism si servicii excelente. Recomand acest notariat.
Tudosie Eugen
Tudosie Eugen2 ani în urmă
Recomand cu incredere atunci cand aveti acte de legalizat sau alte spete.Corectitudinea actelor si siguranta ca nu voi avea probleme pe termen lung m-au determinat sa revin mereu la ei . Este de admirat amabilitatea si profesionalismul echipei in orice speta prezentata de catre mine. Felicitari!!!!
Ramona Strachinariu
Ramona Strachinariu2 ani în urmă
Mi-a fost recomandat biroul notarial intr-un moment în care aveam mare nevoie de ajutor în realizarea unor documente importante.
Am fost extrem de mulțumită de promptitudinea cu care s-au desfășurat toate, am descoperit oameni care au dat dovada de maxima seriozitate și profesionalism. Atenția deosebita la detalii cu care au fost întocmite documentele, a fost un plus apreciat în demersurile mele ulterioare. Felicitări! Să o țineți tot așa! Recomand din suflet și cu toată sinceritatea serviciile d-nei notar Ilie Adriana si a colegilor de cabinet!👍💪
Catalin Oaie
Catalin Oaie2 ani în urmă
Birou notarial cu standard occidental
Acces stradal ultrafacil
Echipa profesionista condusa de doamna notar Adriana Ilie cu mult profesionalism, abnegatie rezultand un client care pleaca intotdeauna cu zambetul pe buze. Felicitari!
Recomand cu caldura!
Cristina Botezatu
Cristina Botezatu2 ani în urmă
Contrazic persoanele care au scris informații negative cu referire la notar Adriana Ilie.O cunosc pe doamna notar de 8 ani și menționez ca atât eu personal cât și cei pe care i am trimis acolo au fost foarte mulțumiți de serviciile oferite. Doamna notar este una din cele mai corecte persoane, umana, cu frica de Dumnezeu și nu profesează aceasta meserie pentru bani. Se ocupa personal de documentație, nu își desemnează delegați sa semneze documente fără dansa și este foarte atenta la ambele părți care vin pentru a ingheia un contract. Menționez ca este un om de încredere și nu accepta compromisuri de nicio forma. Cinste ei, pentru omenia pe care o păstrează și cinste părinților ei ca au crescut o asa frumos. Sa nu uitam ca într un notariat bun este aglomerat mereu, doamna vrea sa onoreze toate persoanele și este logic sa mai apară mici întârzieri. Poate doamnele care au scris aberații sunt invidioase pe :frumusețea ei, profesionalismul ei și felul în care este solicitata.
Андрей Процюк
Андрей Процюк2 ani în urmă
La achiziția apartamentului am apelat la biroul Notarial Ilie Adriana. Am fost consultați de la A la Z despre tot ce ar putea fi important la achiziția unui imobil: acte, certificate, istoric etc… Am fost tratati mereu cu drag si atenție chiar la toate întrebările “caraghioase” pe care le-am adresat din cauza lipsei de experiența. Recomand cu incredere si neaparat la orice necesitate o sa apelez doar la acest birou.
Mugur Lupu
Mugur Lupu2 ani în urmă
Ignoranta, neseriozitate si pierdere de timp ar trebui sa fie sloganul acestui cabinet notarial. Doamnele nu au invatat conceptul de respect si de programare. De asemenea cu `marea` doamna notar nu poti avea conversatii legate mai mult de 15 secunde pentru ca tinde ba sa scrie un mesaj ba sa raspunda la telefon.
Corina Irimie
Corina Irimie2 ani în urmă
Magazin de acte , asa poate fi numit.
Pentru documente rapide de importanta mica, probabil ofera servicii bune. Insa cand vii cu spete mai complexe, nu se acorda atentia cuvenita, vorbesc cu mai multi clienti in acelasi timp, telefoanele suna continuu. S-a refuzat o programare pentru a gasi varianta potrivita pentru speta mea. De asemenea s-a refuzat comunicarea prin email, care ma ajuta sa citesc in liniste documentele care trebuiau intocmite.
Locații recomandate