/Bucuresti/Notar

Enache Florentina

sc. 2, parter, ap. 112-113, Strada Cupolei 5b, București, România

Enache Florentina
Notar
2.7
55 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C2JJ+FG București, România
+40 31 438 1613
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Dan
Alex Dan2 ani în urmă
Cele mai slabe servicii. Nici după trei vizite la acest birou, cu dosarul complet și mail.uri trimise anterior cu documentele necesare, nu am reușit sa obțin o simpla procura. Am întâmpinat dezinteres total din partea personalului și lipsa completa de profesionalism.
Robert Farcas
Robert Farcas2 ani în urmă
Ca la toate celelalte birouri, recepționera nu e in stare să completeze un word, ci are nevoie de un operator. Muncă puțină și proastă pe bani multi
Iancu Marian
Iancu Marian2 ani în urmă
Trebuie sa recunosc că după ce am văzut recenziile anterioare, am avut mari rețineri referitor la acest notariat unde eram programat sa închei un contract de vânzare-cumpărare
Totul a fost foarte ok iar dna notar foarte profi.
Nu am nici o reținere să revin dacă va fi nevoie
Crina Chirea
Crina Chirea2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate, preturi foarte bune si gasesti pana la sfarsitul programului deschis fata de alte notariate. Recomand cu incredere!
Prestiony IB
Prestiony IB4 ani în urmă
Poate am fost doar norocos dar in 30-oct-2019 am primit doua copii legalizate (10Lei copia de o pagină) pe loc in circa 8-10min. Dna de la primire, amabilă. Plata doar cash. Mă pregăteam pentru ce-i mai rău dar a fost simplu si rapid.
George Cristea
George Cristea2 ani în urmă
Jalnic. Pentru o vanzare a unui imobil, toate actele pregatite, mail-uri dupa mail-uri, telefoane dupa telefoane si nu rezolvi nimic cu ei. De fiecare data la telefon imi raspundea altcineva, care nu stia despre ce vorbesc si trebuia sa ii povestesc de la capat de fiecare data. Intr-un final am aflat ca sunt foarte ocupati si ca de-abia peste o saptamana si ceva "poate" ne programam, daca au timp. Nici nu ma gandesc sa recomand vreodata cuiva acest notariat, mai degraba sa ii recomand sa fuga de el.
Jan IONITA
Jan IONITA2 ani în urmă
Singura problema e cu plata doar cash dar fiind prevenit, n-a fost o problema atata timp cat totul este in regula!
Ba chiar am si revenit cand am avut nevoie ! Si pe undeva si sunt de acord cu ei ca nu au POS 😂!
Goja Mirela
Goja Mirela2 ani în urmă
Am fost la acest,, notariat'' pentru a face succesiunea apartamentui moștenit de la mama. Am făcut dosarul ca la carte: actele în original ale apartamentui, certificatul de deces și etc. toate în original și cei 2 martori. Îmi dă certificatul de moștenitor iar la câteva zile mă sună că a pierdut copia după buletinul unui martor și să mă descurc să o recuperez. Sun martorul să-l informez că trebuie să-mi mai dea o copie după buletin să o duc la notariat și mă lovesc de refuzul de a-mi da copia pe motiv că nu se poate așa ceva. După câteva zile mă sună iar de la notariat să-mi spună că e gata intabularea doar ca nu mi-o da până nu îi duc copia după buletinul martorului și mai și tipa la mine că trebuie să conving martorul să-mi dea copia. NU AR MERITA NICI O STEA!
Are cineva idee cât de ,, legal'' este să mă cinditioneze pentru greșeala făcută de ei? Mă poate ajuta cineva cu un sfat în privința asta? Ce aș putea să fac mai departe?
Locații recomandate