/Bucuresti/Magazin de mobila

Kubik Furniture&Design

Str. Doina, București 052152, România

Kubik Furniture&Design
Magazin de mobila
2.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36J+92 București, România
+40 727 982 534
kubikdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cri cri
Cri cri2 ani în urmă
Horror! Creeaza impresia de amatori. Pe scurt, dupa ce am trimis solicitarea pe email, am asteptat 3 saptamani raspuns, i-am contactat eu pe messenger si mi-au zis ca nu reusesc sa identifice email-ul. Ok, trimis screenshot. Din nou, nici un raspuns. Dupa o ultima adresare mi-au raspuns ca nu au timp pentru un "simplu dulap" :) Daca vreti sa va pastrati zen-ul, mai bine nu. Nu stiu sa comunice, sunt dezorganizati si clar nu inteleg ce inseamna customer retention.
Alexandra Gogoi
Alexandra Gogoi2 ani în urmă
Nu e mare experiență ca astept de mai bine de 3 săptămâni oferta și nici nu mai raspund
Dragos Prie
Dragos Prie5 ani în urmă
O echipa tanara foarte tare, in plina crestere. Perioada de executie poate varia in functie de volumul comenzilor iar acest lucru mi-a fost comunicat inca de la inceput, inainte de semnarea contractului. Nelipsitele probleme de la montaj au fost in principal legate de imperfectiunile peretilor si au fost remediate pe loc prin mici ajustari ale corpurilor de mobilier, rezultatul final fiind unul foarte bun, atat tehnic cat si estetic.
Mateescu Ionut
Mateescu Ionut2 ani în urmă
Dupa 16 zile de asteptare a ofertei ( pentru o biblioteca de living), in care am insistat sa mi se dea un termen ( nu poti astepta la nesfarsit fara sa stii daca vei primi sau nu o oferta), am fost informat ca au proiecte mai mari care au prioritate. Asadar, nu ma pot ajuta.... Nu stiau ca au proiecte mari, sau au intervenit intre timp?! Total lipsit de profesionalism, lipsa de respect fata de posibili clienti. Daca asta intelege CEO-ul ca fiind conduita de afaceri.....halal...
Radu nicolae
Radu nicolae2 ani în urmă
Am ales sa realizam bucataria cu cei de la Kubik dupa cateva vizite la alti producatori.
Factorii care au dus la alegerea lor au fost:
- fiind o bucatarie de apartament vechi, totul trebuia sa se potriveasca la fix avand in vedere 2 tevi de gaze, si multe alte trasee de la centrala termica si racorduri apa si canal
- proiectarea si partea de productie sunt in acelasi loc
- mergand si la alti producatori, mai ieftini, mi s-a spus ca ce voiam "nu se poate face" si ca modulele lor sunt standard.
- calitatea materialelor si al executiei este ireprosabila.
Kukik au venit cu propuneri, pornind de la cerintele noastre, si totul s-a potrivit perfect intre atatea elemente fixe existente (ghene, tevi, ...)
Bineinteles au fost mici neintelegeri la capitolul termenului de livrare (cca 2 sapt. intarziere, si alte mici probleme) pentru care i-am penalizat conform contract, chiar daca valoarea este nesemnificativa.
In concluzie, am facut alegerea perfecta cand i-am ales sa ne realizeze bucataria!
Catalina Balint
Catalina Balint2 ani în urmă
Am apelat la ei pentru o comanda de mobila pentru dormitor. M-au sunat si mi-au cerut o schita a apartamentului pentru a putea face calculele pentru oferta.
Am primit adresa eronata pt e-mail; am intrat din nou pe site pentru a gasi adresa corecta si le-am dat forward cu mailul initial. A trebuit sa revin dupa 2 sapt pt a le aminti de oferta ceruta.
Am primit o oferta care mi s-a parut ok si am cerut detalii deapre culori si am mentionat ca as dori si o oglinda la comoda care era prezentata online.

Raspunsul a fost ca trebuie refacuta oferta si "inca ceva" - au avut o sedinta "aseara" in care au discutat despre livrari si sa le spun in cat timp doresc livrarea ca sa stie daca o pot onora.

Am raspuns mentionand ca doar oglinda era extra fata oferta initiala si ca perioada de 60 de zile din oferta este ok.
Raspunsul lor a fost ca nu se poate pana in ianuarie.

Este de apreciat felul in care arata site-ul si e de inteles ca sunt multe comenzi dar nu este ok sa lase potentialul client sa astepte 2 saptamani pt o oferta iar apoi sa spuna ca de fapt nu o pot onora in timpul pe care l-au specificat in oferta transmisa.
Laura Coman
Laura Coman2 ani în urmă
Groaznica experienta! Deja s-a intarziat 2 luni cu termenul de montaj (fara absolut nicio modificare din partea noastra asupra proiectului). Nici macar nu am fost contactati sa ne informeze, de fiecare data noi am insistat cu telefoanele sa primim un raspuns. Ma asteptam la seriozitate si profesionalism avand in vedere preturile peste medie. Nu recomand!!
Nicoleta-Madalina AILINCAI
Nicoleta-Madalina AILINCAI2 ani în urmă
Deși au întârziat cu comanda și am avut câteva neînțelegeri, in cele din urma, mobilierul a ieșit așa cum ne-am dorit. Calitatea produselor este buna, iar angajații își dau silința sa iasă totul cum trebuie.
Felicitări administratorului companiei care știe sa-și gestioneze afacerea. :)
Recomand.
Locații recomandate