/Bucuresti/Magazin de mobila

New Mobila Concept

Șoseaua Andronache 14, București 022527, România

New Mobila Concept
Magazin de mobila
3.9
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4CW+56 București, România
+40 766 776 818
newmobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lio NNn
Lio NNn2 ani în urmă
Cel mai tari in domeniul mobilierului !
HolyDolphin Eli
HolyDolphin Eli5 ani în urmă
Neseriosi si deloc profesionisti! A durat 3 luni sa ne faca un dressing (termenul din contract era de aprox 1 luna) si nici atunci nu a fost ok, practic "l au carpit".. Mare atenție la ce semnați, contractul prevede despăgubiri infime si puteti rămâne cu banii dati si lucrarea de mântuială..
Milica Ghita
Milica Ghita5 ani în urmă
NEW MOBILA CONCEPT MDF SRL asa va numiti ?
Raluca P
Raluca P6 ani în urmă
Foarte buni, varietate mare de modele, executie de nota 10. Merci.
R.R. Roy
R.R. Roy6 ani în urmă
Profesionisti. Multumesc pentru calitate si promptitudine.
Daria Dascălu
Daria Dascălu6 ani în urmă
Va mulțumesc pentru mobila de 5 stele!
Marius Zamfir
Marius Zamfir6 ani în urmă
Multumesc pentru tot. Foarte seriosi.
Starshake Ana
Starshake Ana2 ani în urmă
Am comandat mobila de bucatarie, a venit doar cu o saptamana mai tarziu - relativ ok, nu asta a fost problema.
Problema e ca pe parcursul timpului am revenit cu mesaje, dorind cateva modificari fata de designul stabilit - de cateva s-a tinut cont, de altele nu.
De asemenea am trimis link pe WhatsApp cu exact ce manare ne dorim, am primit cu totul altele, alta culoare. In fine, stil similar, dar ar fi fost ok sa ne anunte si nu sa se comporte ca si cum alea ar fi.
Partea care ne-a deranjat cel mai mult este ca pretul a fost cu 2-300 de lei mai mult, fapt pt care am fost anuntati doar ziua montajului, datorita modificarilor cerute - just, dar ar fi fost ok sa fim anuntati in momentul in care am stabilit modificarile si nu in ziua platii. Noi am platit tot fara a crea nicio problema.
Partea doi si cea mai deranjanta este ca desi s-au grabit sa ceara mai mult, au plecat fara sa monteze un raft, am observat dupa, am anuntat imediat. Dupa 4-5 luni inca nu am primit raftul respectiv, desi am revenit, la ceva timp si mi s-a spus ca il vor aduce, bla, bla diferite scuze. Cert e ca nici in ziua de azi nu am primit raftul, asa ca ne-am pierdut speranta.
Daca nu ar fi fost pentru raft, am fi comandat si mobila pentru hol insa am lasat-o balta. Chiar am vorbit pentru noua lucrare si ni s-a spus ca intr-o anumita zi vor veni pentru masuratori si pentru a aduce raftul lipsa, dar iata ca nici pentru o alta lucrare nu au venit. Cand am scris sa amintim, alte scuze.
Calitate relativ ok insa lipsa de atentie la detalii si la cerintele clientului. "Da, da" si tot cum vor ei fac. Asa ca nu cred ca le pasa nici sa isi pastreze clientii nici la ce reputatie isi fac.
Locații recomandate