/Bucuresti/Magazin de mobila

Mob Design PROD

Strada Stolnicul Vasile 3, București 023361, România

Mob Design PROD
Magazin de mobila
3.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43V+PP București, România
+40 722 648 175
mobdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Cornelia Mitu
Mariana Cornelia Mitu2 ani în urmă
NU RECOMAND!! Pe lângă faptul că s-a întârziat comanda, mobila a venit extraordinar de murdara, ușile nu se închideau... Am comandat la dumnealor un dresing în 3 uși și un corp pentru depozitare. Ușa de la dresing a fost refăcută de 3 ori într-o lună... Personalul nu a reușit să regleze ușile mobilierului. După 2 luni de utilizare ușile nu se mai închid. Dezastru! Nu merită steluța...dar știți regula.
ANCA TEODORESCU
ANCA TEODORESCU2 ani în urmă
Recomand această firmă; în mai puțin de o săptămână a făcut un mobilier de hol și două dulapuri pe comandă exact modelul, materialele și dimensiune cerute; pretul foarte bun .Foarte mulțumiți.
Kiltti design
Kiltti design2 ani în urmă
Firma foarte serioasa,in 2 saptamani de la comanda au proiectat si montat :bucatarie,3 dormitoare,living si 3 bai.Asa da respect fata de clienti.Ii recomand cu drag!
ASN
ASN2 ani în urmă
Am avut de mobilat un apartament, am apelat la ei după ce deja avusesem o colaborare cu ei prin 2017 pentru a mobila o casa.
Materialul și montajul sunt de o calitate bună.

Dar, ce îmi da încredere sa apelez la ei este ca sunt foarte flexibili, și dacă ceva nu îți place cum a ieșit, schimba pe garanție fără alte discuții.

Prețul, de asemenea, a fost ceva mai mic fata de alte oferte primite.
Sorin
Sorin2 ani în urmă
Am comandat un dormitor de la ei si in 2-3 zile deja era gata de adus si montat. Realizat excelent si fara greseala!!
Mulțumesc frumos pentru lucrare! Recomand cu drag!
Eugen Ivanus
Eugen Ivanus4 ani în urmă
Noi am suntem ff multumiti de acest depozit de mobila !
Am facut o mobila de bucatarie si mai apoi un Dresing destul de mare la care a venit chiar patronul sa ia masuri si desenul ii mergea mina
La mob de buc a venit un fel de arhitect sa ia masuri la fata locului, se vedea ca avea experienta in domeniu, a venit in completare fata de ce vroiam noi ( asta si cautam sa ne completeze cineva ideea )
Aveau 3 tipuri de material, asta inseamna ca atelierul este destul de mare si cu material pe stoc, au si magazin de prezentare !
Au venit cu oamenii si transportul lor la montaj
La Dresing una din usi nu ne placea ceva, au venit sa ia usa imediat si au schimbat ce trebuia acolo, fara sa platim nimic !
Scriu acest coment pt ca oamenii chiar se dedica muncii, si in caz de ceva probleme nu tre sa astepti prea mult pt a rezolva problema, ceea ce prin alte parti tre sa te rogi de ei pe banii tai . . .
Pret, raport -calitate destul de ok
Deci apelati cu incredere !
🇷🇴☀️🔭🥇
Tudor Marian
Tudor Marian2 ani în urmă
Sunt aici pentru a da review pentru Mar Mod Design, să vă feriți de ei. Neprofesioniști, dificili, durere la bascheți, aproape nimic nu era conform celor discutate. Observ că mulți încurcă firmele și din păcate pe ei nu ii găsești pe Maps și din cauza numelui, observ ca multă lume îi încurcă.
ROMANIA_LUC1AN
ROMANIA_LUC1AN2 ani în urmă
Nu exista sa stabilești programare și sa nu mai răspunzi la telefon.

Dacă puteam dădeam 0 stele, neseriozitate maxima.

Nu recomand!
Locații recomandate