/Bucuresti/Magazin de mobila

Atelier De Mobila Roxmar

Strada Veseliei 3-5, București 052034, România

Atelier De Mobila Roxmar
Magazin de mobila
2.7
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35P+35 București, România
+40 760 996 072
atelier-de-mobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Chris M
Chris M2 ani în urmă
Tepari, cand e vorba de luat comanda si avans, se misca rapid. Pe urma, astepti de te canta cucii sa-t livreze comanda, nu mai raspund la telefon, M-am dus peste ei si mi-am luat banii inapoi. De fapt, recenziile spun totul....
Vasilios Alexaides
Vasilios Alexaides2 ani în urmă
Oameni neserioși și a lucrat foarte prost . Nu recomand !!!
Larisa Moise
Larisa Moise2 ani în urmă
Livrarea a fost făcută pe data de 5 iulie 2021
Ma bucur ca am ales sa colaborez cu Roxmar. Am avut o experienta plăcută cu domnul Nelu atât în ceea ce privește calitatea mobilei cât și respectarea zilei de livrare.Am avut doua termene de livrare și în ambele s -au respectat zilele și orele stabilite. Recomand cu încredere Roxmar.
Mocanu Corina
Mocanu Corina4 ani în urmă
Nu se respecta termenul de executie. La telefon se comunica un termen de 2 - 3 saptamani. Pentru masuratori si stabilirea materialelor si a pretului se vine foaaarte repede (in ziua respectiva sau a doua zi). Termenul de executie comunicat atunci cand se fac masuratorile este cam de 1 luna, dar mobila este livrata si montata, dupa multe amanari, scuze si pretexte, dupa mai bine de 2 luni.
Ionut Damian
Ionut Damian2 ani în urmă
Am comandat mobila pentru camera copilului. Desi initial am discutat cu un domn Petre, la masuratori a ajuns altcineva, dnul Nelu. Am discutat, am facut proiectul, toate bune si frumoase. Proiectul si plata avansului au gost facute in data de 26.10.2020 avamd termen de executie 30 de zile. Cand i-am zis de contract mi-a spus ca nu stia ca vreau contract si ca ar trebui sa ajung la ei pentru a semna contractul. L-am sunat in aceeasi zi sa ajung la atelierul lor pentru semnare contract insa mi-a spus ca nu este acolo. In fine...ajungem in apropierea datei de 26 Noiembrie, data la care noi trebuia sa avem mobila. Il sun si imi spune ca mai dureaza putin si vine in urmatoarea saptamana Marti. Nu l-am mai sunat pana Marti cand am.fost nevoit sa ii dau 30 de telefoane pana seara cand a avut bunavointa sa imi raspunda. A avut treaba si vine Miercuri, Miercuri aceeasi poveste...Joi...Vineri am ales sa ma duc la atelierul lui fiind la capatul rabdarii si amenintand ca ma duc la politie si il las cu mobila pe cap. In final sambata am avut mobila...a scuze...sambata-12 Decembrie. Intarziere de 2 saptamani in care am fost dusi cu zaharelul de acest domn Nelu cu care nu as mai lucra niciodata. Desi au lucrat corect, NESIMTIREA si BATAIA DE JOC la adresa clientului ma face sa ii las acest review prost.
Dnule Nelu, sa va fie rusine pentru cum va tratati clientii si pentru cum le vorbiti!!! Daca aveti nevoie de mobila la comanda, fugiti cand vedeti duba inscriprionata cu KANDOI, sunt nervii dumneavoastra la mijloc!!!
Ionela-Catalina Grigore
Ionela-Catalina Grigore2 ani în urmă
Nu recomand! Recent, am colaborat cu aceasta firma. La masuratori, au venit chiar a doua zi după ce i am contactat (chiar m am mirat de rapiditate, am crezut ca așa va fi toată colaborarea). Mi a dat un termen maxim de 40 de zile, iar când se apropia finalizarea termenului, l am contactat. Surpriza: după nenumărate apeluri, dl nelu, cum i se spune.. mi a răspuns și tot amâna de pe o zi pe alta. Ba ii lipsește o piesa, ba mai trebuie sa taie ceva... punctualitatea și seriozitatea nu sunt punctele forte al acestei firme. Pacat, ca mobila este lucrata bine. Dar dacă vreți sa evitați supărări și nervi, mai bine contactați alta firma.
Ana-Mihaela Pîrjol
Ana-Mihaela Pîrjol2 ani în urmă
Doamne fereste sa alegeti aceasta firma. Au venit in luna iulie pentru masuratori foarte repede. Aveam de facut cu ei mobila de bucatarie si un dulap. Au dat termen jumatatea lunii august. Au venit dupa foarte multe apeluri in septembrie, insa nu au adus blatul de bucatarie si m-au lasat cu mobila incompleta. Te plimba cu vorba de pe o zi pe alta ca vin, fac foarte multe promisiuni. Greseala noastra ca le-am platit integral. Nici contract sau facturi nu dau. Noi le-am facut toate reclamatiile posibile.
Daca nu vreti probleme cu nervii sa nu alegeti aceasta firma, pentru ca nu sunt oameni in care poti avea incredere.
Mario Petre Percussion
Mario Petre Percussion2 ani în urmă
Recomand cu încredere . Mobila executata cu cele Mao bune materiele. Termenul a fost respectat , ba chiar au venit cu 3 zile înainte . Va mulțumim domnul nelu .
Locații recomandate