/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila Laguna Bucuresti Tamila

București, România

Mobila Laguna Bucuresti Tamila
Magazin de mobila
2.3
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C27P+GP București, România
+40 731 343 250
mobilalaguna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Mirica Razvan
Mirica Razvan2 ani în urmă
În primul rand vreau sa menționez ca cei de la Laguna publica doar recenziile favorabile. Am lăsat recenzii negative pentru 4 produse și nu apare nici una. Rusine.
Am comandat 3 corpuri inferioare Gastro o chiuveta și o baterie. Conanda a venit dupa 3 saptamani incompleta, fara baterie, a venit dupa câteva zile. Calitatea este inferioara: finisaje proaste, gauri pentru montaj date aiurea, feronerie deformata. Chiuveta este dintr-o tabla subtire, strâmbă, te tai în ea la colturi. La șuruburi are semne de rugina. Nu se potrivește perfect pe corpul inferior asa cum menționează ei. Dupa ce am dat folia de protectie jos a ramas lipicioasa, greu am scapat de lipici cu degresant, dar au ramas pete. Bateria este de cea mai proasta calitate, la strangere a cedat, am aruncat-o.
Ghinionul a fost ca am cumpărat prin card de credit. Altfel le returnam. Feriti-va de mobila Laguna. Este de Doamne fereste!
Cycles Cross
Cycles Cross2 ani în urmă
Mobilă, paturi, canapele fotoli, dar scumpe în draci cică, şi la comandă!
Silvia Soare
Silvia Soare2 ani în urmă
Super! Mobila exact ca in poze! Livratorul amabil! Bravo!
Bogdan Nistor
Bogdan Nistor2 ani în urmă
Am comandat o canapea cu picior (cea clasica in forma de L) de la Laguna Ghencea in urma cu 4 luni. Nu pot spune ca sunt multumit. A inceput sa scartaie, deci lemnul folosit a fost ud si inca un aspect, spatele nu se aliniaza cum trebuie, sunt 4 corpuri fiecare cu 1 cm, 2 abatere fata de corpul invecinat.
Alexandra Ale
Alexandra Ale2 ani în urmă
Au trecut peste 10 zile lucratoare si nu am primit comanda. Curierul nici nu raspunde la telefon. Desi scrie intre 4-10 zile lucratoare. Nu sunt profesionisti. Nu recomand. 😉
Ramona Oprea
Ramona Oprea2 ani în urmă
Nu recomand. Am stat doua zile asteptand livrarea, nu dau un interval de livrare, nu dau ore, trebuie sa stai dupa ei in casa. Mi-au zis initial vineri, apoi sambata, ora 16-17 a devenit 18-19...in final nu au livrat deloc si nici la telefon nu au mai raspuns.
Lori B
Lori B2 ani în urmă
Mi s-a spus ca va fi livrat dulapul vineri sau sambata intre orele 9 - 10 dimineata, am sunat in call center de 2 ori pentru a confirma acest lucru, si a fost livrat duminica la 9:40 noaptea.
Elena Cristina
Elena Cristina2 ani în urmă
Raportul calitate-pret este unul bun, mobila arata mai mult decat decent.
Totusi, problemele apar in momentul in care luati contact cu lucrătorii firmei:
- soferul care face livrările este de-o nesimțire ieșită din comun, pe langa faptul ca suna la ore de genul 20, 22:30, mai are si tupeul sa te certe ca nu esti acasa la 22:30 ca sa iti livreze ceea ce el a uitat sa încarce la fabrica.
- balamalele nu au fost reglate, usile dulapurilor stau strâmb.
- au uitat sa monteze o balama.
- sertarele efectiv iti e frica sa le deschizi, sunt foarte prost prinse.
- toate mânerele sunt zgâriate in urma montajului.
- nu recomand sa luati si montajul mobilei, costa aproximativ 300lei, la care se adaugă costul montajului suspendat(care nu este 19lei/bucata), cost separat pentru gaurirea blatului, iar daca aveti ceva comandat separat de pachetul initial, se plateste separat(in speța, aveam o polița de montat - montajul ei a fost mai scump decat polița in sine, mai exact 50lei). Pe langa cei 300lei plătiți initial, am mai platit inca 300 pentru care evident nu am primit nicio chitanța/bon/factura.
Locații recomandate