/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobilier1.ro

Mobilier1.ro
Magazin de mobila
4
164 recenzii
8 comentarii
+40 739 844 766
mobilier1.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Natalia Constantinescu
Natalia Constantinescu2 ani în urmă
Comanda prompta si servicii de foarte buna calitate! Comunicarea a fost clara si eleganta (mail si telefon), livrarea s-a facut la timp (chiar inainte de data estimata), iar mobilierul a sosit in stare foarte buna.
Good vibes
Good vibes2 ani în urmă
Total dezamagiti de dulapul comandat. A venit cu ambalajul deteriorat si cu cioboturi. Calitatea palului foarte slaba. Am sunat sa le zic ca am primit piese deteriorate si mi-au zis ca imi trimit altele in 45 zile. Bravo, ce sa mai zic. Bani aruncati in vant. Nu recomand.
Alexandra Ciorcila
Alexandra Ciorcila2 ani în urmă
Suntem foarte multumiți de produse și de livrarea acestora. Singurul minus ar fi despre schița de montaj. Nu este destul de explicita și nu sunt numerotate toate elementele, fapt pt care ne a dat bătăi de cap la început.
Mulțumim!
Andreea Stanciu
Andreea Stanciu2 ani în urmă
Mobilier de foarte slaba calitate, am primit in 2 livrari diferite acelasi pat ba gresit, ba spart ( in poza este lada patului asa cum a sosit ea), + o canapea sparta. Intre timp, livratorii lor au facut pagube dpdv al peretilor din casa in timpul manipularii mobilei defecte, acum astept sa vedem ce solutie imi gasesc pentru despagubiri desi in continuare intampin o lipsa de profesionalism si o ignoranta marer. Mentionez ca au livratorii lor care sunt si agresivi in exprimare in cazul in care le atragi atentia cu privire la grija sporita a peretilor ( in cazul meu ). Revin cu update.
Mihaiela Neaga
Mihaiela Neaga2 ani în urmă
Multumita de produsele cumparate, scaunele sunt comode si ofera un aspect aparte bucatariei.❤
Recomand!
Dan Condurache
Dan Condurache2 ani în urmă
Sunt mulțumit de achiziția făcuta. Produsele au fost livrate relativ repede, mai repede decât termenul inițial. Colegii de la livrare le-au adus pana în fața casei. Au fost foarte bine ambalate. Produsele arată foarte bine. Asamblatul a fost relativ ușor, trebuie sa fii cât de cât atent la manual. Este nevoie de putină experiența cu asamblatul mobilei. Eu am achiziționat tot setul (cu excepția comodei). Măsuța de cafea are un spațiu interior ușor accesibil și preferat de pisicile mele. Pe total o achiziție reușita.
Bianca Dobrin
Bianca Dobrin2 ani în urmă
Nici nu pot sa evaluez mobilierul pentru ca nici după 2 luni nu sunt șanse sa ajungă. Foarte neserioși. Nu recomanda decât dacă sunteți dispuși sa așteptați cu lunile produsele pe care le doriți.
Irina Cotos
Irina Cotos2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de cum au decurs serviciile dumneavoastră în legătură cu comanda mea și va recomand cu mare drag tuturor care doresc produse de nota 10 ! Și tot odată livrarea lor la domiciliu,vă mulțumim frumos !
Locații recomandate