/Bucuresti/Magazin de mobila

GELU TRADING COMPANY S.R.L.

nr., Strada Pecineaga 61, București 051955, România

GELU TRADING COMPANY S.R.L.
Magazin de mobila
4.1
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34C+82 București, România
+40 21 423 2845
gelutrade.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu2 ani în urmă
Showroom curat și bine organizat. Personal sociabil și calificat, deschis să ajute. O plajă largă de produse. Nu sunt locuri de parcare. Accesul se face doar cu certificat verde. Doar persoanele juridice (firmele) pot cumpăra. Nu se poate plăti cu cardul, doar numerar.
Florin Crăciun
Florin Crăciun5 ani în urmă
Verificati-va produsele cumparate din aceasta locatie, deoarece mi sa intamplat sa nu primesc tot ce am platit. In urma sesizarii mele catre ei, acestia si au verificat^ stocul, spunandu mi ca la ei totul este in regula.. ca urmare am ramas pagubit. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu ceea ce sa intamplat, insa ca sfat va recomand sa verificati ceea ce cumparati de la ei. In schimb, produsele achizitionate sunt calitative iar preturile mi se par ok.
Florin Comanescu
Florin Comanescu5 ani în urmă
Practic 4.5....
Firma cu angajati foarte amabili si competenti, gama mare de produse de feronerie dar cu un mare minus : nu lucreaza decat cu persoane juridice. Iar pe site-ul de prezentare, a uitat sa precizeze acest lucru :D (hint pentru management). In rest experienta ok, chiar daca nu am reusit sa cumpar nimic de la ei.
Mari G. S.
Mari G. S.5 ani în urmă
Ofera feronerie si materiale de cea mai buna calitate pentru producatorii de mobilier (persoane juridice). Profesionisti! Recomand!
Cristian Manica
Cristian Manica6 ani în urmă
Primei june a trebuit sa-i explic de 2 ori ca nu sunt firma, dar totusi ma intereseaza daca un anume produs e pe stoc si care e pretul. Dupa 10 sec, a intrat pe fir o a doua, careia a trebuit sa-i explic (doar o data) acelasi lucru. Dar ei nu vand la PF, nu trimit prin curier. Adica o firma de cartier, "dă" Bucuresti....
Roxana Daniela
Roxana Daniela2 ani în urmă
Individa, ca altfel nu ii pot spune, a răspuns cu o voce mieroasa la telefon. Am întrebat.o politicos dacă firma colaborează cu persoane fizice și brusc si.a schimbat vocea de am crezut că este bărbat, spunându.mi răstit ca nu colaborează. Lipsa de profesionalism!
Gabriel Pandispan
Gabriel Pandispan2 ani în urmă
Aici găsești ce nu găsești la majoritatea magazinelor ce vând accesorii pentru mobilier!
M
M2 ani în urmă
Nu vând decât pentru firme!!!!
Locații recomandate