/Bucuresti/Magazin de mobila

Euphoria Kitchen Studio București

Strada Teodosie Rudeanu 12-14, București 011258, România

Euphoria Kitchen Studio București
Magazin de mobila
4.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33F+H3 București, România
+40 748 525 432
euphoria.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela-Veronica Cheptea
Mihaela-Veronica Cheptea2 ani în urmă
Am avut o colaborare super buna cu cei de la Euphoria Kitchen Studio, fac o treaba excelenta, iar rezultatul final este pe masura! Mobila este dupa parerea mea de foarte buna calitate si totul este customizat conform necesitatilor si preferintelor clientului. Consultanta oferita m-a ajutat de asemenea sa iau in considerare unele aspecte la care nici nu ma gandisem, care acum mi se par foarte utile in termeni de spatiu vs. functionalitate vs. estetic.
Cornelia Blajanu
Cornelia Blajanu2 ani în urmă
Recomand Euphoria oricui doreste o bucatarie personalizata, proiectata tinand cont de particularitatile fiecarei locuinte.
Prima colaborare am avut-o in urma cu 10 ani, cand am achizitionat o bucatarie care, desi a fost folosita intens arata si acum ca noua.Rezistenta in timp a materialelor si accesoriilor m-a convins sa amenajez impreuna cu ei inca doua bucatarii, fiind foarte multumita de fiecare data.
Luand in considerare ca bucatariile lor sunt produse in functie de necesitatile clientului, termenul de realizare a fost decent, chiar mai scurt decat la alte firme din aceeasi categorie
Am apreciat implicarea intregii echipe care a acordat atentie deosebita fiecarui proiect in parte si a venit cu idei noi atat pe partea de design cat si de proiectare.
Iulia Nicolescu
Iulia Nicolescu2 ani în urmă
O colaborare foarte buna in privinta calitatii materialelor folosite, serviciilor de executie si montaj, in ciuda unor intarzieri datorate volumului mare de cereri din partea beneficiarilor firmei Euphoria. O comunicare foarte buna si din partea Arh. Iulia Serbanescu, de un real ajutor pe tot parcursul proiectarii si implementarii proiectului nostru de amenajare.
Petru Dragne
Petru Dragne2 ani în urmă
O colaborare foarte buna cu echipa Euphoria. Multumim pentru mobila si pentru rabdarea de a proiecta intreaga mobila asa cum ne-am dorit. Nota 10 celor de la montaj.
Patricia S
Patricia S2 ani în urmă
Am comandat de la Euphoria mobila de bucatarie, comoda tv + rafturi si dulapuri incorporate in perete. Au iesit fix cum mi-am dorit si sunt multumita. Mobila a intrat milimetric in spatiul disponibil.
Victor vasluian
Victor vasluian2 ani în urmă
Am avut o experienta buna cu Euphoria Kitchen. Profesionisti, foarte deschisi la sugesti, au refacut proiectul de mai multe ori pana a iesit cum am vrut. Materialele sunt de calitate, echipa de montaj foarte experimentata, au gasit solutii la micile probleme aparute "in teren". Recomand!
Rosu Valentin
Rosu Valentin2 ani în urmă
Recomand cu încredere echipa Euphoria! Mobila din casa a fost făcută cu alta firmă dar am rămas cam dezamăgit. Din întâmplare am vazut o bucătărie făcută de iei la o cunostinta si am rămas plăcut impresionat. La mobila de bucătărie nu am stat pe gând am sunat au venit au făcut masuratori am primit și 2 schițe foarte clare și pe înțelesul tuturor. Sun foarte mulțumit de calitate și aspectul mobilei. :)
Liviu Georgian
Liviu Georgian2 ani în urmă
Am comandat de la Euphoria mobila de bucatarie si dulap hol. Sunt extrem de multumit si voi mai colabora si pe viitor
Calitatea este mult peste majoritatea producatorilor premium existenti pe piata!
Colaborare excelenta!
Locații recomandate