/Bucuresti/Magazin de mobila

BoConcept

Galeriile Comerciale Feeria, Șoseaua București-Ploiești, București 015012, România

BoConcept
Magazin de mobila
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G36P+46 București, România
+40 21 310 6419
boconcept.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Remus Tabarcea
Remus Tabarcea2 ani în urmă
Recomand pentru seriozitatea si amabilitatea personalului, pentru conceptul deosebit, unic al companiei si al showroom-ului, pentru produsele minunate, extrem de functionale si de înalta calitate.
Spiridon Bernard
Spiridon Bernard4 ani în urmă
Personalul foarte slab pregatit,organizarea este dezastroasa!Am primit mibila cu defect ,a durat 2 luni sa remedueze si asta doar dupa ce am facut scandal
Duică Romeo
Duică Romeo6 ani în urmă
Mobilă frumoasă, prețuri mari.
Cristian Mihail Coman
Cristian Mihail Coman6 ani în urmă
Lucrurile sunt foarte frumoase, dar preturile nu sunt pentru oricine.
Tatiana
Tatiana7 ani în urmă
E greu de înțeles prosta calitate a materilelor unei măsuțe de cafea foarte scumpă. O singura stinghiuta de lemn trebuia sa fie din lemn in loc de placi aglomerate slabe care nu țin balamalele nici doua săptămîni.
Oare cit mai durează sa o repare.
George
George7 ani în urmă
Prețuri mari
Dan Grigorescu
Dan Grigorescu8 ani în urmă
Mobilier deosebit, prețuri foarte mari.
Alin croitoru
Alin croitoru2 ani în urmă
Las aici cîteva rînduri, după aproape un an de la cumpărarea de la BoConcept (de fapt, nu reușesc să închid o ușă de la un dressing achiziționat cu maxime speranțe de la ei și m-au apucat bîzdîcii, aducîndu-mi aminte ce nervi mi-au făcut acum cîteva luni).

Așadar, fără detalii și foarte pe scurt:
Lucruri bune: mobilă foarte frumoasă (în ciuda calității îndoielnice), găsești destul de rar un magazin în București unde totul e cu gust și, în general, plăcut ochiului și minții. Mai ales în comparație cu restul pieței.

Lucruri pe care, dacă le știam, nu cumpăram de la ei:
1. la produsele mai ieftine, care sînt, de fapt, unele, mai scumpe decît ce ar vinde, de pildă, Mobexpert, materialele sînt foarte precare; la aproape un an de cînd l-am cumpărat, un dressing, deși montat contra cost de echipa magazinului (după ce, din cauza precarității instrucțiunilor, eu mă oprisem undeva aproape de finiș, ca țiganu la mal), e dezechilibrat, cu uși care nu se închid, sertare care scrijelesc etc. Materialul e un soi de pal sfărîmicios, prin care ies șuruburile.
2. instrucțiunile de montaj sînt, deși detaliate, incomplete, iar unele dintre piese nu au etichetele cu număr/literă, fără de care montajul rămîne la intuiția fiecăruia. Vă sfătuiesc să cumpărați de la bun început și montajul.
3. Personalul e amabil, dar cam atît. Odată cumpărat produsul, te izbești de zîmbetul refractar, de răspunsuri amabil/superioare, stîngăcii în exprimare și cunoașterea deficitară a produsului, impertinență (o domnișoară se oferea să-mi vîndă și altceva, deși eu le scrisesem să le înșir nemulțumirile produse de mobila cumpărată de la ei) și... cam atît.
Concluzie: au mobilă frumoasă (foarte), dar nu trebuie cumpărat de la ei decît dacă achiziționezi cu posibilitate de montaj și cu garanția produselor. Altfel, orice discuție cu ei e frustrantă și fără rezultat.
PS: Las și o fotografie pentru ilustrarea celor de mai sus.
Locații recomandate