/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

Media Galaxy Bucuresti ParkLake

Mall ParkLake, Str. Liviu Rebreanu 4, București 031783, România

Media Galaxy Bucuresti ParkLake
Magazin de electrocasnice
4.2
537 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+8R București, România
+40 21 794 1487
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihai Eviler
Mihai Eviler2 ani în urmă
Personalul care lucreaza tipa la lume si vorbeste scarbos rau mai au si produse fara pret sau cu pret diferit si cand le atragi atentia se fac ca ploua evita magazinu asta pe cat se poate
Tania Gogancea
Tania Gogancea2 ani în urmă
Mi se pare inadmisibil sa platesc de doua ori acelasi produs (pentru a nu dezamagi un copil ce avea deja cadoul in mana) din cauza disfunctionalitatii platformei dumneavoastra, a incapacitatii, indiferentei personalului de a gestiona situatia unui client, de a nu comunica corespunzator nici macar intre ei si de a nu cunoaste politicile si procedurile societatii la care lucreaza. Nu am dat niciodata review vreunui produs/ vanzator sau firma, dar de data asta mi s-a parut o situatie absurda si mai mult decat rezolvabila daca "interesa" pe cineva. Cu siguranta nu va avea nici o importanta pentru magazinul dvs., dar macar sa stie clientii la ce sa se astepte.
Public relations D&D
Public relations D&D2 ani în urmă
Spatiul este destul de mic dar delimitat cu atentie,astfel incat poti gasi cu usurinta produsul cautat. Angajatii,insa,lasa de dorit.Unii sunt plictisiti jucandu-se pe telefon iar ceilalti vorbesc intre ei,astfel ca atunci cand ii intrerupi cu o intrebare,se va revarsa supararea lor pe tine,raspunzandu-ti nervos sau ridicand din umeri un :"nu stiu,doamna,uitati-va pe rafturi".
KAPA
KAPA2 ani în urmă
Am intrat de mai multe ori în magazin (Parc Lake) cu intenția fermă de a cumpăra. Din păcate am rămas doar cu intenția deoarece fie nu am găsit produsul căutat, fie cel expus era ultimul sau singurul, fie nu am putut proba (ultima oară vânzătorul mi-a spus sa-mi conectez singura telefonul la o boxă BOSE și nici nu am putut să o văd mai bine pt că era lipita și era și singura). Parcă nu vor să vândă. Îi spun ca vreau ceva de peste 40w și îmi arată una sub 20w. Deci, am sa evit cele 2 lanțuri de magazine (Media Galaxy și Altex) din cauza unor puturoși angajați pe minim pe economie dar care așa cum spuneam într-o recenzie mai veche, au aere de superioritate, fura lacătele de la gențile Samsonite sau mineaza pe laptopurile din magazine și care probabil că au ajuns vânzători doar dintr-o eroare. Pentru Media Galaxy Băneasa 💥💥💥💥💥. Update: după ce am citi și alte recenzii mi-am dat seama că nu mineaza doar pe laptopuri ci și pe desktopuri, așa se explica recenzia lui @Ștefan Vladut care din naivitate a crezut ca desk-ul lui a venit cu o problemă la placa video și nu înțelegea de ce produsul fusese activat cu 6 luni înainte ca el sa-l cumpere "sigilat", sau de ce avea Windows pe el deși nu trebuia (șmecherasii nu au știu sa folosească DOS-ul).
Raka (wowjustme)
Raka (wowjustme)2 ani în urmă
Actualizati programul, va rog
Pe maps scrie ca incepe la 9.00
Ann Mbl
Ann Mbl2 ani în urmă
Ok, am avut un produs adus pentru service, care era în garanție, au trecut aproape 3 săptămâni, deci s-a depășit termenul legal de 2 saptamani, și nu m-a contactat nimeni. Într-un final am sunat eu, nu știau nimic despre statusul produslui... ulterior, am primit mesaj ca nu a putut fi reparat și va fi înlocuit. In urma primirii mesajului, am mers la magazin, unde am stat o grămadă de timp sa facă tot felul de hârtii, până mi.am pierdut răbdarea... mi se spunea că nu e pe tura colegul care s.a ocupat "de caz" ca sistemul pică sau merge prost, aproape mi se sugera sa vin în alta zi când e colegul căruia i.am predat!:)) Revin a doua zi, o iau de la capăt, aștept iar ca nu e colega care are hârtiile, iar când apare, îmi spune ca nu are ce sa îmi ofere la schimb la preț similar, că produsul meu nu mai e pe stoc, iar variantele similare erau la prețuri aproape duble. Măcar mi.am recuperat banii...
Raluca Argatu
Raluca Argatu2 ani în urmă
Personalul nu stie sa comunice si sunt foarte aroganti,desi ei gresesc rezervarile si comenzile.
Sa le invete cineva sa lucreze cu oamenii!
LE-PAGE EMIL
LE-PAGE EMIL2 ani în urmă
Un super magazin cu amplasare deosebita chiar dacă a fost contestata,în care poți pierde frumos dar util, timpul .
Locații recomandate