/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

Media Galaxy Bucuresti Megamall

Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București 021901, România

Media Galaxy Bucuresti Megamall
Magazin de electrocasnice
4.1
728 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V2+4W București, România
+40 757 102 320
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Diana Lungu
Diana Lungu2 ani în urmă
Vin de la multi km sa i-au un mixer Tefal ..Intru in magazin ,fetele de la raion stand la barfa si pe telefon ,in loc sa se implice in nevoile clientului ,si imi zic in dorul lenii ca nu il mai au,apoi ca il au ,si le zic ori il aveti ori nu ,chiar e bataie de joc...apoi ca il au doar ca e de la raft...si i am zis atat timp cat e ok ,nu ma derajeaza .....apoi....cand sa il cumpar...pai stati asa ca nu are telurile originale..pai si de ce il mai tineti la raft ??? Am gasit in Auchan...super fetele de acolo !!!! Amabile si chiar totul a fost in regula!
Vlad Matiescu
Vlad Matiescu2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcută cu o rezervare. Din câte știu aceasta este valabilă 24h. Am rezervat un set de boxe pentru mașină pt care am fost sunat dimineață.
Am confirmat că în timpul zilei am sa ridic produsul.
In jurul prânzului m-am prezentat la casierie să îl ridic, iar o domnișoară mi-a spus cu o nepăsare cruntă că a vândut produsul deja pt că era ultimul, iar cineva înaintea mea l-a dorit.
Din Moment ce eu am făcut rezervare a fost pentru că nu am putut ajunge in acel moment in magazin și îmi doream produsul.
Norocul domnisoarei in cauză a fost ca a intervenit un coleg de pe raion care mi-a prezentat o alternativa.
Ideea este nu că am găsit înlocuitor ci faptul că angajații sunt nepăsători și lipsiți de bun simt, puteau macar sa sune.
Papuc Adela
Papuc Adela2 ani în urmă
Cea mai proasta locației posibilă! Nu va recomand sa luați nimic de acolo! Am luat o imprimantă de la ei am dus-o in service ca îmi dadea o eroare si de o luna de zile ei nu gasesc nici o soluție, nu imi da nici bani inapoi nici alt produs, si nu mai raspund nici la telefon, e o mare bataie de joc din partea lor. Niște nesimțiți și incapabili!
AlbertofullHd
AlbertofullHd2 ani în urmă
Cuptor nou Beko , livrat cu transportul lor , băgat în priza , nu funcționează. Cei de la magazin ni vor sa schimbe produsul , cică sa sun la service . Aloo , am plătit pentru un produs nou , nu sa vina cei de la service sa-l repare .
Laslo Florentina
Laslo Florentina2 ani în urmă
Am cumpărat o tableta unde am făcut o asigurare pt ea cu tot ce se poate ca vai doamne intra orice fel de problema în asigurare.Ce sa vezi în momentul în care te duci cu tableta sparta se dau la poarte ca știți ca o fii ca etc concluzia plătim asigurări degeaba la electrocasnice
Hassan 3aMMo
Hassan 3aMMo4 ani în urmă
Eu dau 5 stele pt experienta pe care am avut o cu ei , m-au ajutat si mi-au dat sfaturi , si cel mai important cu zambet pe buze ... adi il chema pe baiatul care ne a ajutat .. in fine media galaxy si altex au mereu cele mai mici preturi... recomand ! La poze nu voi pune multe ca toate produsele le gasiti pe site-ul lor
Smecherie copil
Smecherie copil5 ani în urmă
Domnul Tudor șef de magazin un mare apatic nesimțit .Pe stoc le apar 6 căni fierbătoare ajung la ei nici una pe raftul magazinului .Se duce baiatul in depozit aștept 1h in magazin când cer sa vorbesc cu un șef de magazin apare Tudor Apaticul care spune nu sa găsit, asta este .Am așteptat 1h efectiv degeaba .Niste neordonati cu un șef apatic .Nu recomand .Protectia consumatorului scrie pe voi
Felicia-loredana batzios
Felicia-loredana batzios2 ani în urmă
Am avut ocazia sa fiu ajutata la raionul de electrocasnice mari, mai exact mașini de spălat; de un tip ,,de 5 stele,, căruia vreau să-i mulțumesc pe aceasta cale și îmi cer scuze de faptul ca nu i-am reținut numele...pe data de 5/02/2022 până în prânz.
Mulțumesc pentru ajutorul dat ,mașină de spălat recomanda de dumneavoastră, este perfecta...santeti un profesionist.
Locații recomandate