/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

Badabum

Sector 1, Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Cladirea MCAR (C9), Parter, București 012103, România

Badabum
Magazin de electrocasnice
3.1
319 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3G6+R2 București, România
+40 372 887 722
badabum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Karla Pasere
Karla Pasere2 ani în urmă
Am experimentat și eu același lucru, am comandat un produs la un preț redus iar ulterior am fost contactată pentru a-mi comunica faptul că produsul nu mai este în stoc.
Tind să cred că prin astfel de „oferte” magazinul încearcă să atragă oamenii pe site prin listarea produselor la prețuri mici, iar ulterior personalul anulează comenzile.

Din punctul meu de vedere, nu voi mai apela la serviciile lor.
MARIUS NICHIFOR
MARIUS NICHIFOR2 ani în urmă
Am comandat un aspirator in 24.11.2021 si m-au anuntat dupa 2 saptamani ca nu e pe stoc si il livreaza pe 27 decembrie apoi dupa alte doua saptamani am sunat eu si mi-a zis ca nu mai este pe stoc si imi returneaza banii. Am platit in avans si dupa doua luni mi-au returnat banii ca nu e pe stoc. Comunicarea si responsabilitatea lasa de dorit. NU RECOMAN !
DG S
DG S2 ani în urmă
Căutam un anumit model de mașina de spălat pe site-ul oficial Samsung, care m-a direcționat către acest magazin de produse.
Comanda data pe data de 20.12.2021, pe 21 am fost sunată de un consultant care mi-a comunicat ca livrarea va fi pe 23/24.12.2021 am și întrebat dacă produsul este nou având in vedere ca citisem abia după ce am plătit, recenziile proaste care apar aici.
Mașina de spălat a fost livrata pe data de 23 prin firma Sameday. totul a decurs foarte bine. Mașina a venit in AMBALAJ ORIGINAL, fără vreo problema estetica, cum povesteau alte persoane pe aici.
Nota 10 pentru servicii!
Recunosc, dacă citeam înainte recenziile, nu mai dădeam comanda; dar pentru ca cei de la samsung m-au redirecționat către badabum.ro am considerat ca sunt serioși. Voi mai reveni cu siguranța!
C. Elena
C. Elena2 ani în urmă
Comanda a fost confirmata telefonic, livrarea a fost efectuata conform programarii (cu o ora intarziere).
Produsul - o masina de spalat- a fost livrat pana in apartament (parter), fara a fi necesar ajutor din partea noastra - au venit 2 baieti.
Stan Bogdan Adrian
Stan Bogdan Adrian2 ani în urmă
Niște HOTI . Am comandat o plita pe gaz și mi au livrat o plita sparta . Acum nu vor sa recunoască. Sper sa reușesc sa îmi recuperez banii. Niște HOTI. Nu recomand. Au trecut 5 luni și nu mi am recuperat banii. Nici nu mai sper sa ii recuperez. Fiți inteligenți, căutați în alta parte.
Darius Salaci
Darius Salaci2 ani în urmă
Am comandat un produs cu o săptămână înainte de black Friday. M-au sunat sa mi confirme că au produsul pe stoc și urmează să l primesc in 2 zile.

Dar 2 săptămâni mai târziu, timp in care nu am primit produsul, m-au sunat sa mi transmită că se anulează comanda pe motiv că nu au produsul pe stoc și nici la furnizor nu mai există. Rușine..
Mircea
Mircea2 ani în urmă
Cu toate ca am citit niste comentarii nefavorabile la adresa lor, pe 28.02.22 am comandat totusi la ei o masina de spalat, fiind putini cei care iti aduc electrocasnicele grele pana la usa apartamentului.
Cam intr-o ora am primit mail si telefon ca a doua zi intre 17:00 si 21:00 masina va fi livrata.
A doua zi dimineata mi-au acceptat fara probleme schimbarea modalitatii de plata din cash cu cardul.
Masina a venit in intervalul anuntat de ei, sunat de baieti cu 45 de minute inainte.
Baietii au urcat-o trei etaje (bloc fara lift) si au bagat-o in holul apartamentului fara sa ii rog eu (au vrut chiar sa o duca pana in bucatarie, unde este locul ei).
Au plecat luand-o pe cea veche fara nici un fel de discutie.
Felicitari!
Dragoi Catalin
Dragoi Catalin2 ani în urmă
TV cumparat prin Emag de la ei, trecut clasa energetica A+ in descriere pentru a insela clientii, primit TV clasa energetica F. Refuza returul produselor sigilate trimise inapoi dupa 3 zile cu motiv de retur ( in cazul de fata descriere eronata ). Te suna direct o individa de la ei sa iti spuna ca a ajuns produsul la retur si sa te duci dupa el sa il iei inapoi. In trecut am mai comandat de la ei fara probleme dar se pare ca si-au marit personalul cu agenti care au lucrat la taraba. Vai si amar. ANPC si continuati sa va tratati clientii asa.
Locații recomandate