/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

WANNDER - magazin online de electronice

Strada Ticuș nr. 8, București 032137, România

WANNDER - magazin online de electronice
Magazin de electrocasnice
4
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C566+6V București, România
+40 729 220 880
wannder.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Ciocarlan
Eduard Ciocarlan2 ani în urmă
Am comanda un produs ce se afla in stoc furnizor, a ajuns in 3 zile de la comanda. Am fost sunat după comanda de un consultant vanzari, experiența plăcuta. Recomand magazinul și cu siguranța îl voi mai folosi și eu.
Florin Dobre
Florin Dobre2 ani în urmă
De 4 luni am achiziționat un telefon de pe site-ul eMAG , în urma cu 1luna s-a defectat amprenta. În urma discuțiilor cu cei de la Wannder partener cu eMAG, am fost informat ca pentru reparație telefonul va trebui sa ajungă în service, care acesta nu este în România și doar în Germania. Perioada pentru reparație fiind de 30 de zile. După cele 30 de zile tot încerc sa iau legătura telefonic iar aceștia nu mai răspund, doar îmi trimit un mail prin care ma informează nu dețin date cu privire la telefonul meu.
Dumitru Costin
Dumitru Costin2 ani în urmă
Buna ziua!
Acum un an am cumpărat de la ei un P30 pro, la moment am procurat un Redmi note 10 pro o cască blutus și un Power Bank. Toate sunt de nota 10 le folosesc timp de o lună, Power Bank verificat și spre marea mea uimire 20000 mAh reali.
Recomand cu încredere pentru cei ce vor să achiziționeze ceva lăun preț bun și fără bătăi de cap.
Adrian Pașc
Adrian Pașc2 ani în urmă
Am comandat de la ei un smartphone si totul a fost OK. Au livrat exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida, iar pretul produsului era cel mai mic de pe piata la momentul respectiv. Am avut o experienta pozitiva cu ei, din toate punctele de vedere.
S. Micutzu
S. Micutzu2 ani în urmă
Sunt pe deplin mulţumit de interacţiunea avută cu acest importator. Un mare plus este că poţi veni la sediu să ridici comanda, pe care o şi poţi verifica la faţa locului.

P.S: Tricoul promoţional mi se potriveşte la fix :D
Mihai Petcu
Mihai Petcu2 ani în urmă
Am comandat un încărcător apple exact acum 8 luni care s-a defectat. Când am încercat să îl trimit în garanție mi-au spus că am avut doar 6 luni garanție la încărcător deoarece l-am achiziționat prin Emag, în contextul în care la ei pe site garanția încărcătoarelor e de 12 luni minim. Nu recomand sub nici un fel, sper să dea faliment!
Petru sirghi
Petru sirghi2 ani în urmă
Am comandat un aspirator Dyson de la ei. Deocamdata sunt multumit.
Raluca D.
Raluca D.2 ani în urmă
Nu cunosteam prea multe despre acest magazin, dar mi-am facut curaj si am comandat un telefon de la WANNDER. Am fost foarte placut surprinsa de experienta. Comanda plasata seara la orele 22. A doua zi, dimineata la orele 10 am fost sunata pentru a mi se confirma comanda si faptul ca o pot ridica de la sediu in aceeasi zi dupa orele 13 (am cerut ridicarea produsului de la sediu). La sediul WANNDER mi s-a vorbit foarte frumos. Inainte a plati comanda, am fost lasata sa desigilez si sa incerc telefonul pentru a verifica daca totul este in ordine. Dupa mai bine de o saptamana de folosinta, nu exista niciun fel de problema cu telefonul comandat. Pretul foarte bun in comparatie cu alte site-uri. RECOMAND CU DRAG WANNDER!!
Locații recomandate