/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

Media Galaxy

București Mall, Calea Vitan 55-59, București 031282, România

Media Galaxy
Magazin de electrocasnice
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CG+2H București, România
+40 21 323 5230
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Theodor-Andrei Popa
Theodor-Andrei Popa2 ani în urmă
Am optat pentru rezervare online cu trimitere catre adresa. Conform site-ului, rezervările plasate până în ora 19:00, se pot livra (contra cost) în aceeași zi. Am așteptat îm jur de douăzeci de minute după plasarea comenzii. Nu m-a sunat nimeni să confirme, așa că am sunat eu. Mi-au spus că astăzi nu mai pot trimite, abia a doua zi. Ok, m-am dus eu să ridic personal din magazin și am întrebat la casierie dacă serviciul anterior menționat mai este disponibil și mi s-a răspuns că se ocupă o altă colegă și că ea (doamna de la casierie) nu știe să-mi zică. Bine, mi-am luat produsul și am plecat..
Cristina Maria
Cristina Maria2 ani în urmă
Desi regulamentul prevedea acordarea unui voucer la achizita facuta de mine, pana in prezent acesta nu mi-a fost acordat. In momentul in care am sesizat catre manager mi-a spus ca o sa verifice daca acesta se poate emite manual. Intre timp voi astepta raspunsul acestuia dupa care daca nu se rezolva intentionez sa fac o sesizare la protectia consumatorului!
Ionut Dinu
Ionut Dinu2 ani în urmă
Tot respectul pentru directorul de magazin (Media Galaxy -Mall Viran) si pentru dl .Madalin..pentru modul in care au gestionat problema mea....pe scurt...profesionalism....
Laura Balas
Laura Balas2 ani în urmă
In acest magazin Media Galaxy, ieri, 16.12.2021, vanzatorul departamentului de telefoane mobile a dorit sa imi vanda la pret intreg, un telefon resigilat, dupa ce l-am achitat am sesizat la momentul oportun inainte de testarea acestuia ca nu mai existau sigiliile la cutie. Am chemat Managerul magazinului, insa atitudinea acestuia foarte relaxata si calma mi-a dat de gandit, mai ales in contextul in care am achizitionat un telefon de peste 1000 euro! Complet dezamagita de servicii, lipsa atentiei la detalii si atitudinea angajatilor. Nu voi mai achizitiona niciodata absolut nimic din acest magazin!
Vlad Rares
Vlad Rares2 ani în urmă
Prost organizați când vine vorba de ridicat comenzi online... La casa nu știe nimeni nimic și ești pasat de la unul la altul. De preturi și reduceri nu mai vorbesc, au recunoscut înainte de black Friday că nu au de ce sa fie corecți daca toți ceilalți comercianți fentează noțiunea de reducere cu preturi umflate și reduse fals...
Smaranda Florescu
Smaranda Florescu2 ani în urmă
Magazinul este bine aprovizionat. Eu am cautat o pereche de casti call center, am fost foarte bine informata , mi s a aratat o gama variata de modele. Multumesc mult Remus pentru rabdare, foarte prompt, foarte bine informat, profi, chiar m a ajutat mult in alegerea celei mai bune variante pentru mine.
Cris gergely
Cris gergely2 ani în urmă
Angajații sunt prea grăbiți și prost pregătiți. Nu cunosc produsele. În rest magazinul are o varietate mare de produse de unde poți alege, dar trebuie să-ți faci tu temele bine și sa știi exact ce vrei căci în magazin ajutorul va fi relativ.
Paper Flower
Paper Flower2 ani în urmă
Am sa dau o steluta pentru lipsa de educație a unui angajat.Nu cred ca voi mai cumpara de aici.
Locații recomandate