/Bucuresti/Magazin de electrocasnice

Altex

Complex Comercial Colosseum, Șoseaua Chitilei nr. 284, București 012406, România

Altex
Magazin de electrocasnice
3.9
476 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2V8+6G București, România
+40 21 794 4880
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Eugen corogeanu
Eugen corogeanu2 ani în urmă
Bună ziua. Sunteți neserioși de 2 săptămâni așteptăm ilocuirea unei combine. Sunt escroci nu mai cumpărați. Nu se da garanție pentru ce cumperi. Foarte greu de gasit la telefon.am cumpărat de pe data de 22 decembrie și nici acum nu au venit cu combina frigorifica. A fost comanda trimisa gresit si nu vor sa inlocuiasca ce au greșit. Sunt neserioși. Nu mai cumpărați.
Amira
Amira2 ani în urmă
Nu recomand ! Nu iti ofera garantia,gasesc un motiv sa nu schimbe produsul sau sa nu faca retur,eventual reparatie pe cheltuiala ta chiar dupa 2 zile de la achizitie.
Rebeca Gogonel
Rebeca Gogonel2 ani în urmă
Nu recomand achiziționarea de bunuri de aici. Am sa mi argumentez toate ideile.
1. Falsele extra garanții, aceștia sunt niște bani care intra in buzunarul angajatului care o vinde. Aceasta extra garanție e probabil sa nu beneficiați de ea, exemplu, dacă ai deteriorat telefonul și el nu se mai încarcă din cauza bateriei sau a unei componente, o zgârietură sau ciobitura in ecran îl face sa nu mai primească garanția. Sunt niște termeni și condiții de care ar trebui sa va interesați.
2. Treaba cu cel mai mic preț este reala, dar condițiile sunt făcut in așa fel încât sa nu fie accesibil clientului sa obțină acei bani.
3. Personalul este nepregătit! Pai ajung in magazin și îmi intra in site ul pe care îl puteam accesa de acasa sa mi spună ce produs mi se potrivește? Pai dacă știam stăteam acasa și ma rezolvam singura.
4. Prețurile nu corespund! La raft 500 la pe site 700 la casa 650. Na de plătește, directorul încearcă sa te ducă de nas cu o extragarantie care nu e utila deloc.
5. Reduceri false! Am urmărit anumite produse la competitori și țin sa văd mai zic ceva, Altexul și Media Galaxy sunt aceeași corporatie. Deci acesta nu este un competitor real!
Avem nevoie de niște schimbări in conducere, directorul de magazin nu prea își face treaba cum trebuie, dând la o parte faptul ca eu personal am asistat la o conversație in care au fost îndrumați angajații sa “bage vrăjeala” sa vândă extragarantii sa scoată un target.
Mulțumim mult
Sorin Costin Rapeanu
Sorin Costin Rapeanu2 ani în urmă
Vânzătorii sunt în regulă, te respectă, nu sunt recalcitranți! Magazinul este și el în regulă!
La produsele 2X diferența cred că este o capcană, am încercat de două ori.., m-am lăsat păgubaș!
Cristian Brates
Cristian Brates2 ani în urmă
Angajatii sunt excesiv de insistenti in a vinde garantia prelungita, inutila de alt fel. Sunt mai pregatiti sa vanda extra garantie decat produse. Cand am refuzat a treia oara, omuletul de la casa a devenit obtaznic. Selectia si trainingul “consultantilor” lasa mult de dorit. Concluzia: evitati Altex Colosseum.
Eu eugen
Eu eugen2 ani în urmă
Altex în general este un brand ok cu produse de calitate și o gamă variata, preturi destul de bune. Asta este partea buna că site-ul este de toată jena și eclipsează in mod negativ celule chestii bune...sa nu mai vorbesc de aplicație.
Florentina Sorescu
Florentina Sorescu2 ani în urmă
Personalul este bune pregatit cu informatii tehnice despre produse,preturile bune,ordine si curatenie.
Alexandra Maria
Alexandra Maria2 ani în urmă
Béton mereu Altex rămâne cel mai tare preturi mișto și angajați la fel.
Locații recomandate