/Valcea/Oftalmolog

Oftalmolog în Valcea

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Vâlcea este un județ situat în partea de sud a României. Se învecinează cu județele Sibiu și Alba la nord, cu județul Argeș la est, cu județul Olt la sud și la sud-est, cu județul Dolj la sud-vest, cu județul Gorj la vest și cu Hunedoara la nord-vest. Reședința este la Râmnicu-Vâlcea. Este împărțit în 2 municipii, 9 orașe și 78 de comune.

Datorită așezării geografice privilegiate, județul Vâlcea beneficiază de toate formele majore de relief: munți, dealuri, podișuri și lunci cu aspect de câmpie. Râul Olt străbate județul pe o distanță de 135 de kilometri, primește apele a numeroși afluenți printre care Lotrul.