/Valcea/Oftalmolog

DoinaMed Clinica Medicala Rm Valcea, Medicina Muncii, Analize Medicale

Strada 1 Mai nr 2, Râmnicu Vâlcea 240108, România

DoinaMed Clinica Medicala Rm Valcea, Medicina Muncii, Analize Medicale
Oftalmolog
2.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39X6+5J Râmnicu Vâlcea, România
+40 744 395 176
spital-doinamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana vasile
Roxana vasile2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil.
Marius frintu
Marius frintu2 ani în urmă
Buna ziua. Apreciez serviciile acestei clinici. Front Office agreabil, act medical de inalta tinuta. Fara indoiala recomand tuturor interactiunea cu Doinamed deoarece au preturi decente, iar orientarea pro-client este remarcabila. Felicitari!
Ivan George
Ivan George2 ani în urmă
Vai de capul meu, daca vreti sa va stricati ziua, mergeti neaparat aici. Doamnele de la receptie sunt de o nesimtire cum nu mi-a fost dat sa vad in nicio alta parte. O doamna cu ochelari de la etaj, bruneta vopsita,iti vorbeste cu atata scarba si nepasare, plus ca trebuie sa o intrebi de 100 de ori inainte de a scoate de la ea un raspuns. Lipsa profesionalism, amabilitate nu exista. Nu inteleg ce cauta femeile astea la receptie, efectiv isi urasc munca si se razbuna pe saracii pacienti si clienti. NU RECOMAND SA MERGETI AICI IN NICIUN CAZ!
¿?ᴛʜᴇ ᴛɪɴʏ ᴍᴏᴏɴ ʟɪɢʜᴛ¿?
¿?ᴛʜᴇ ᴛɪɴʏ ᴍᴏᴏɴ ʟɪɢʜᴛ¿?4 ani în urmă
Medici serioși,dar aroganta,plictiseala și nesimțirea doamnelor "secretare" este sub orice critica. Ți se vb de sus,ești luat la mișto,uitat pe scaune daca nu faci gălăgie. Groaznic! Nu recomand sub nici o forma!
Cosmin Iacob (Jacobsky)
Cosmin Iacob (Jacobsky)2 ani în urmă
Experienta a fost una ok, spun ,,ok" pentru ca au fost anumite aspecte ce nu ma făcut sa ma simt tocmai în largul meu.
Locul în sine destul de gălăgios, mic, aglomerat, trebuia sa vorbești destul de tare sa te poți înțelege cu asistenți. Într-un final am făcut actele de care aveam mevoie. Nu este o clinica rea dar cu siguranță pot îmbunătăți serviciile lor. Într-o nota pozitivă recomand.
Daiana Boghe
Daiana Boghe2 ani în urmă
Nu mi se pare normal in cabinetul in care faci consultație sa existe un bărbat că angajat.Am fost la analize și mi sa spus că trebuie să ridic bluza pentru a se pune acele ventuze direct pe san in contextul in care mi le punea acel asistent.Stiu că la consultație trebuie sa te dezbraci in partea de sus dar sa te consulte doamna doctor nu acel domn.
Otilia Mariana Sitaru
Otilia Mariana Sitaru2 ani în urmă
Evitați aceasta clinica ! Am fost asigurată de către angajații clinicii,că rezultatul analizelor efectuate vor fi gata până a ora 16 ;am avut surpriza sa-mi spună că le voi primi a doua zi deoarece "colega va veni să le lucreze abia la ora 19"
Mihai Nicolae
Mihai Nicolae2 ani în urmă
Sper ca Doina sa vada ceace se scrie despre gunoil de femeie de la receptie care credea ca masa imi plateste analizele . A fost ultimul angajat care lam adus la aceasta clina si nu recomand pentru nimic din cauza personalului prost pregatit in relatii cu plublicu
Locații recomandate