/Valcea/Oftalmolog

Sanmed

Strada Matei Basarab 3, Râmnicu Vâlcea, România

Sanmed
Oftalmolog
3
58 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4977+PV Râmnicu Vâlcea, România
+40 350 401 830
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragusin luminita356 zile în urmă
Am fost pentru prima data la fizioterapie ,am fost foarte plăcut surprinsa de profesionalismul și empatia doamnei asistent și o sa revin și alta data ,recomand !
Iulia Dinca
Iulia Dinca2 ani în urmă
1 stea 🌟 pentru modul de organizare al activității. Activitatea de la biroul de informații este una intensa, deservita de o singura persoana. La volumul de pacienți ar trebui să fie minim 2 persoane.

5 stele 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 pentru modul în care persoanele angajate își fac treabă , fie ei medici, asistente, persoanele de la informații clienți ....
Denis .Denis
Denis .Denis2 ani în urmă
Slab pregătiți, dacă fac programare o fac ca sa vin la sigur de asta se numește programare, aici e invers , ai programare la o ora anume mai stai o ora pe afara ca domni doctori bagă pe altcineva chiar dacă nu sunt cei programați, și se mai înțelege o întârziere de 10 minute ca poate o consultație sa dureze mai mult alta mai putin , dar o ora?
Laszlo Sarosi
Laszlo Sarosi2 ani în urmă
Sugestie: atenționați măcar clienții care sună înainte de vizită că spațiul respectiv este în renovare și, în consecință, condițiile de lucru nu sunt chiar optime. Poate că unii dintre ei s-ar fi orientat către alte clinici reducând aglomerația.
Roxana Timplaru
Roxana Timplaru2 ani în urmă
Multumim domnului doctor Paraschiv si doamnei Simona Giurca
KARINA ELENA POPA
KARINA ELENA POPA2 ani în urmă
Buna seara! Sunt profund dezamagita de colaborarea cu Centrul Sanmed. In primul rand, fata care lucreaza la clienti, cea care preia clientii, este complet lipsita de profesionalism si-si face meseria in bataie de joc:nu stie si nu vrea sa raspunda la intrebari:ex: Am intrebat daca se proceseaza analizele cerute la Sanmed sau in alta parte, dearece eu refac analizele facute la Synevo. A raspuns ca toate se proceseaza la Sanmed. Dupa recoltare am aflat ca de fapt se trimit tot la Synevo.....Cred ca era o informatie pe care trebuia sa mi-o dea macar atunci cand am cerut-o....Apoi, am intrebat cada se pot vedea rezultatele on-line, deoarece nu mi s-a spus asta....atunci de abia a scos formularul cu parola de accesare. Au trecut 10 zile si nici pana acum nu s-a afisat on-line in totalitate rezultatul analizelor fetitei mele....deco....va trebui sa merg pana acolo si sa fac si acolo, o reclamatie scrisa.Poate asa, vad cei care platesc aceste doamne cat de bine isi fac ele datoria si cat sunt de interesate.Deci....TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!
Andreea Tilmaciu
Andreea Tilmaciu2 ani în urmă
Am făcut analize de sânge, iar una din analize a fost trimisa la laboratorul de la Brașov cu care colaborează. Termenul de execuție este de 1-3 zile. După 9 zile vazând ca nu mai apare rezultatul, am sunat sa vad ce se întâmplă. După ce am dat mai multe telefoane mi-au spus ca trebuie sa ma duc din nou la recoltare fără nicio explicație. Am repetat analiza la alt laborator. Pe langa asta nu se respecta nicio măsură de distanțare.
Ruxi Dumitrescu
Ruxi Dumitrescu2 ani în urmă
Bună ziua. Am avut programare la cabinetul neurologic la ora 12:30 și am intrat la consult la 15:20. Doamna doctor, care venea direct din Sibiu, foarte amabilă, și-a cerut scuze pentru așteptare, nefiind vina dânsei. Mi-a explicat că a cerut să se facă programări la 1/2 de oră, dar dintr-un motiv necunoscut dânsei, la recepție, fetele au stabilit că e mai bine din sfert în sfert de oră și în plus, să programeze 3 pacienți la aceeași oră (10.30) și încă trei la 12 30. De precizat că pe lângă cei șase, aveau și alte persoane programări, la interval de 15'.
Haos total, fără ca recepția să se gândească să informeze telefonic pacienții, în legătură cu decalarea orarului...
Ultimele 2 familii au renunțat după ceva mai mult de 2 ore de așteptare.
Păcat...
Ar trebui să înțelegem că nimeni nu ajunge acolo de plăcere. Oamenii suferă și majoritatea aveau program fix de masă, pentru a-și lua pastilele conform sfaturilor medicilor m, adică la oră fixă.

Citind și recenziile precedente, rămân cu speranța că totuși se va remedia "buba" de la recepție.
Dar nu, nu recomand. 😔
Radu Ciciu
Radu Ciciu2 ani în urmă
Am făcut un set complex de analize la acest punct SANMED. Am fost initial reticent văzând ce recenzii au. Vreau să vă mărturisesc că am fost plăcut surprins, începând de la domnișoarele de la recepție care mereu au fost amabile atât la telefon, cât și la recepție, până la personalul medical (asistente și doctori), care din punct de vedere profesional este foarte bine pregătit. Mi s-a explicat de personalul specializat tot ce trebuia să aflu, mi-au fost oferite răspunsuri complete la întrebări și nu am avut 1 secundă senzația că "s-ar grăbi" să scape de mine. În comparație cu graba și aroganța centrelor cu ocupație similară din București, la Vâlcea este miere și lapte. Doresc să le mulțumesc celor de la SANMED pentru profesionalism și pentru amabilitate. Recomand cu mare drag!
Locații recomandate