/Valcea/Oftalmolog

Medicalma Vision

Calea lui Traian Nr 84, Râmnicu Vâlcea 240087, România

Medicalma Vision
Oftalmolog
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39W6+FP Râmnicu Vâlcea, România
+40 725 244 223
medicalmavision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Martoiu
Alexandru Martoiu2 ani în urmă
Personal profesionist și foarte drăguț! Recomand cu căldură serviciile acestei clinici oftalmologice!
Denisa Dumitrescu
Denisa Dumitrescu2 ani în urmă
Recomandam cu toată încrederea.doamna doctor Tina se poarta foarte frumos cu copiii.implicare maxima.multumim
Emilia Boboc
Emilia Boboc2 ani în urmă
Servicii de top, personal foarte amabil, specialisti care aduc in cadrul clinicii din Rm Valcea experienta dobandita in clinici si spitale din Bucuresti, dar si din Franta. Le-am trecut pragul cu mare incredere si am plecat foarte incantata.
Gold Arena
Gold Arena2 ani în urmă
Am fost în luna noiembrie și pot sa spun ca am avut parte de o experienta foarte plăcuta. Clinica este dotata foarte bine, ambianta plăcută, personal foarte amabil și foarte bine pregătit.
Au medici atât din Vâlcea, cât și din București.
Recomand cu toată încrederea.
Robert George Florescu
Robert George Florescu2 ani în urmă
Am venit pentru o a doua opinie si am avut o experienta foarte placuta: personal profesionist, au evaluat cu atentie cazul meu si mi-au facut recomandari foarte bune, pe care le voi urma!
Recomand!
Daniela Hurjei
Daniela Hurjei2 ani în urmă
Foarte dezamăgită de personal,pt ca în loc sa găsească o soluție în legătură cu o pereche de ochelari pe care i am cumpărat de la ei și au costat 1200lei, fetele au făcut în asa fel încât sa iasă din garanție, pt ca mai apoi sa dea vina pe mine ca și cumpărător ca nu m am încadrat în garanție. Am avut o problema la lentile și nu au vrut sa ii trimită la expertiza ca să se vadă cauza și au dat vina pe mine ca și client, (zicându-mi ca i - am ținut la o sursa de căldură) dar nu au putut dovedi... În trecut am colaborat f bine cu ei, dar acum nu au vrut sa rezolve această problemă.va împărtășesc experienta mea pt ca pe viitor sa nu pățiți la fel. Am rămas cu ochelarii în final și îmi pare f rău pt ca eu am crezut ca este o firma serioasa și produse de calitate. Sunt profund dezamăgită și sper ca nu o sa aveți probleme pt ca veți rămâne cu ochii în soare ca și mine. Vb frumos numai cd tr sa cumperi de la ei, apoi se spala pe mâini zicând ca nu este vina lor... 😁
Michaela A
Michaela A2 ani în urmă
Calitate, confort, medici supraspecializați din București și străinătate, aparatură de ultimă generație. Vă mulțumesc pentru sprijin și profesionalism! Medicalma Vision, o clinică la standarde internaționale pentru vâlceni. Felicitări echipei!
David
David2 ani în urmă
Recomand! Multumesc medicului Constantin Mihai pentru ajutor si profesionalism! O echipa deosebita, medici din Bucuresti si strainatate, o atmosfera calda si calitate. O clinica la standarde europene.
Locații recomandate