/Buzau/Hostal

Hostal în Buzau

Un hostal este cel care își așteaptă clienții în cea mai frumoasă și mai relaxantă ambianță. Pe lângă latura sa convivială, este un tip de cazare care vine cu o mulțime de avantaje.

Are mai ales avantajul de a propune cele mai abordabile tarife. Și diferența este destul de palpabilă în raport cu un hotel. Pe lângă faptul că oferă cel mai bun confort, inegalabil, te va ajuta să cunoști oameni noi, sa legi noi legături de prietenie. Asta pentru ca un hostal are particularitatea de a găzdui o clientelă heteroclită. În plus, cel mai adesea, clienții sunt tineri care, cel mai adesea adoră să se distreze sau să petreacă.

Buzău este un județ amplasat în partea de sud-sest a României, în regiunea Munteniei. La nord-vest se învecinează cu județele Covasna și Brașov, la vest se învecinează cu Prahova, la est cu Brăila și la sud cu Ialomița.

Buzău ocupă o zonă situată la granița dintre trei provincii istorice românești: Moldova, Muntenia și Transilvania.

Buzăul ocupă cea mai mare parte a bazinului hidrografic al râului Buzău, cuprinde toate formele de relief în mod armonios: câmpie la sud, munți la nord. Zona de deal este cunoscută ca Subcarpații Buzăului.

Clima județului Buzău este temperat continentală, variază de la nord la sud din cauza altitudinii.