/Buzau/Hostal

Hotel Corso

Strada Cuza Vodă 45, Buzău 120038, România

Hotel Corso
Hostal
4
412 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R3F+M7 Buzău, România
+40 731 836 553
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bocskai Csaba
Bocskai Csaba2 ani în urmă
Am fost acolo la mijlocul lui septembrie, cu ocazia unei ture de ciclism de la Sfantu Gheorghe la Constanta.
M-au cam speriat recenziile negative despre hotel, in special cele despre fauna spontana de acolo.
Am fost placut surprins sa nu am "colegi de camera". Camera si baia au fost curate, televizorul functional (imi amintesc si acum ca m-am uitat la Mad Max in loc sa dorm dupa cei 95 de km pedalati in ziua aia).
Alt aspect pozitiv a fost lipsa galagiei atat in fata cladirii cat si inauntru. Am somnul sensibil si daca ar fi trebuit sa aud vecini care isi discuta nimicurile la 1 noaptea, ar fi fost teribil. Dar nu era cazul :)
Doamna de la receptie este de nota zece.
Hotelul se afla la cativa pasi de fast-foodul Toledo unde am mancat a doua cea mai buna saorma din tara (nr 1 fiind la Bacau, acum mai multi ani).
Alexandra Ciobanu
Alexandra Ciobanu2 ani în urmă
La pretul camerei nu ai prea multe asteptari dar avand in vedere curatenia, linistea si aspectu, nu poti sa dai mai putin de 4⭐ oricat de pretentios ai fi.
Dandark77
Dandark772 ani în urmă
O locatie frumoasa dar primeste 4* lipsa parcare si este inchis restaurantul. In rest totul ok , personalul..locatia..camera..👍
Claudiu Cimpianu
Claudiu Cimpianu2 ani în urmă
Cazarea a fost super OK. Aer conditionat, frigider. Noi am servit doar mic dejun, dar am fost foarte multumiti.
Dana Miau Dana Miau
Dana Miau Dana Miau2 ani în urmă
Este ok deoarece ne primește cu blănosii dar un mare minus este ca nu au geamuri la toate camerele, si o camera fara geam nu poate fi aerisita
TEODORA MELNIC
TEODORA MELNIC2 ani în urmă
Personal amabil, am luat o camera tripla si este mare, curata, iar animalul nostru de comanie a fost acceptat, ceea ce este un plus, deoarece majoritatea hotelurilor și pensiunilor nu fac asta. Revin oricând cu plăcere aici. Mulțumesc frumos gazdelor!
Mihaela Popescu
Mihaela Popescu2 ani în urmă
Este un hotel curatel,are interiorul medieval foarte frumos,un mare minus este baia care nu este cea mai curata din lume si fereastra care da spre peretele unei cladiri învecinate, adica daca nu tii draperia trasa te vad si vecinii...si nu are balcon.
Pericle nicola
Pericle nicola2 ani în urmă
Mobila deteriorata , camere mici, la cameră de 2 persoane doar un fotoliu! Pereți subțiri se aude tot de la vecini. Băi foarte mici. Nu recomand. Am pățit la fel cu plata cu card de vacanță. La telefon îmi zice un preț, când plătim, mai scump cu 20 lei.
Locații recomandate