/Buzau/Hostal

Hotel Sport B90

Str. Mesteacanului Nr.1, Aleea Sala Sporturilor, Buzău 120024, România

Hotel Sport B90
Hostal
3.7
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R6H+3M Buzău, România
+40 238 720 222
b90.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mădălin Mitu
Mădălin Mitu2 ani în urmă
Asistență foarte proastă!!!
Camera
101/129 uși medievale!!!
Nu ai voie nici măcar o prietenă să-ți aduci....
Este oașcă expirată la recepție de zici că e pe stop!!!
Oamenii sunt nepoliticoși în acest local!!!
Nor Roxana
Nor Roxana2 ani în urmă
Ok și poate mai mult de ok, doar pentru personal, care este foarte amabil și îți conferă o dispoziție bună când comunici cu dânșii!

În rest, pentru camera..nu am cuvinte, ca multe alte recenzii, se simte miros de mucegai , miros inchis și nu exista o ventilație bună în baie, e destul de învechit .
Paraschiv constantin
Paraschiv constantin2 ani în urmă
Un hotel de o igiena precara camere cu mucegai mocheta tocita usi care nu se inchid ff vechi baia mizerabila mic dejun ff slab personalul foarte nepritenos mancarea de la restaurant slab calitativ .
Nu recomand sub nici o forma.
Ocoliti acest hotel.
Maria Marcu
Maria Marcu2 ani în urmă
Este o locație frumoasă, curată, cu personal amabil. Poți sta în interior, sau în exterior, la terasă bine amenajată, cu umbră și multă verdeață. Un loc ideal pentru o seară frumoasă.
Georgiana Darabaneanu
Georgiana Darabaneanu4 ani în urmă
Groaznic, ma asteptam sa fie bantuit...mi-a mai batut si o panarama la usa in miezul noptii cu intrebarea "dvs sunteti aici?"in timp ce se uita peste umărul meu în camera..gresise usa. Geamuri de lemn vopsit si revopsit cu sticla spartă, varul mizerabil pe pereti, fără ventilatie la baie, un miros greu de mucegai si umezeala, jeg între rosturi la baie, gresia nestearsa, păr de toate culorile prin camera, pene, pietricele, insecte vii si moarte, fără frigider. E normal sa ajung la un hotel si sa ma apuc de strâns gunoiul de prin camera? E normal sa ai aer conditionat si uscator de par (Nu am avut curaj sa pornesc nici unul din ele la cate gâze misunau prin camera) si sa nu ai incuietori functionale? Sper ca n-am luat nici un gandac acasa..nu aveam timp sa caut alt hotel si nici masina la dispoziție, dar recomand sa dormit în gara decat in hotelul asta. Singurul lucru frumos e lacul din apropiere.
Sergiu Biltic
Sergiu Biltic4 ani în urmă
Camera în care am stat este încăpătoare, călduroasă,a trebuit să țin deschisă ușa la balcon . Ferestrele sunt dintr-o altă eră,balconul este comun cu alte două camere.Mobilierul cam învechit,se simte un miros de vechi.Barul,restaurantul,mi se par in regulă,am servit acolo micul dejun,am avut patru variante de meniu,nu foarte mari diferențe dar e bine.
Viorel viorel
Viorel viorel4 ani în urmă
Un hotel??? mai mult decat modest ca dotari. Baie neaerisita (nu are ventilatie) mobilier vechi si deteriorat. 5 stele pentru personalul hotelului, amabil si oricand la dispozitie.
Ionescu Carol-Mihai
Ionescu Carol-Mihai5 ani în urmă
!!!!! ATENTIE!!!!
Acest hotel nu merita nici o stea, merita inchis si chemate toate autoritatiile si inspectiile posibile si imposibile. Usa camerei, murdara, nu prafuita.
Ramele ferestrelor pline de oua de gandaci si plosnite (cred).
Intre placile de faianta din baie, era o mazga neagra, mucegai la greu, cabina de dus murdara, asternuturile aratau ca fiind tarate prin tarana. Negre.
Miros patrunzator si greu de respirat
Gandaceii de bucatarie mergeau ca pe bulevard, i-am sesizat inca de pe holul hotelului.
Iar la final cand am vrut sa plec si sa anulez fisa de cazare, am fost luat tare de catre directoarea hotelului, "cu ce drept, anulati fisa de cazare?"
"Unde este domne mizerie?"
"Acum urcati cu mine in camera sa-mi aratati unde!!!"
De parca eram la cheremul dansei.
Pozele de pe google nu sunt conform cu ce se regaseste fizic in locatie.
Locații recomandate