/Buzau/Hostal

Hotel Avenue

St Lt Gheorghe Iacob 2, Buzău 100020, România

Hotel Avenue
Hostal
4.5
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R5G+F2 Buzău, România
+40 751 225 550
avenuehotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Misu Floares
Misu Floares2 ani în urmă
Super locație. Merită să te cazezi. Servicii de înaltă clasă. Bravo
Ceban Maxim
Ceban Maxim2 ani în urmă
Hotelul este foarte curat, personal amabil, dar o mare dezamăgire este baia camerei unde am fost cazat. Foarte strâmt, încât un om cu o înălțime de minim 1.90 m era să întâmpin mari dificultăți în a folosi toaleta. Pe lângă asta apa din cabina de dus se revarsa în toată baia încât ai fi nevoit să te încalti în cizme de cauciuc. La un hotel de 4 stele așa este inacceptabil.
Violeta Băncilă
Violeta Băncilă2 ani în urmă
Pentru un hotel de 4 stele, atat camera cat si baia sunt reduse ca dimensiune( baia, cel putin, era atat de mica incat pentru a putea intra , trebuia sa intri in spatiul pentru dus pentru a inchide usa!!!) In schimb, locul este de corat cu bun gust, micul dejun variat , terasa de pe acoperis inedita, servirea pe terasa foarte buna. La cina am mancat un somon cu sparanghel delicios. Ignorand inconvenientul cu baia, m am simtit bine!
Aurica Vîlcea
Aurica Vîlcea2 ani în urmă
Curatenie cum rar am intalnit intr-un hotel din Romania. Personalul foarte ambil. Camera curata si dotata cu toate facilitatile. Mancarea la superlativ. Este singura locație din Buzău cu terasa rooftop. Am sa revin cu mare drag!
Ana Popovici
Ana Popovici2 ani în urmă
Totul a fost excelent! Camera curata, super ok, personal foarte amabil, mancarea foarte buna. Servicii excelente. Recomand cu caldura
Ioan Mihai Japie
Ioan Mihai Japie2 ani în urmă
Camere mari, atmosfera plăcută! Terasa de la ultimul etaj superba. De apreciat ospitalitatea și amabilitatea angajaților!
Ioan Lazar
Ioan Lazar2 ani în urmă
Hotel super. Camere curate, călduroase restaurant de fițe, oferta limitata.
CLAUDIU POPESCU
CLAUDIU POPESCU2 ani în urmă
Mic dejun sărăcăcios și preparatele gătite erau reci.
Locații recomandate