/Buzau/Hostal

Stejarul Buzau

Strada Triumfului 14, Buzău 120214, România

Stejarul Buzau
Hostal
4.2
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RVH+Q9 Buzău, România
+40 724 409 746
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Moruzi
Alex Moruzi2 ani în urmă
Foarte curat. Mic dejun bun. Am fost si a doua oara. Si probabil voi reveni, cu prima ocazie. Singurul dezavantaj e ca nu au camere cu balcon.
Omega sud
Omega sud2 ani în urmă
Un excroc de hodorog. Și fost sportiv pe deasupra, niste preturi astronomice pentru niste panarame de camere, povestea cu păcăleala e mai lunga. In concluzie e excroc
Anca Dinică
Anca Dinică2 ani în urmă
Pai nici nu am apucat sa stam pentru ca neseriosul de proprietar a anulat rezervarea cu o ora inainte sa ajungem acolo. Vorbiseram la telefon sa-l întrebam dacă ne face si micul dejun contra cost. A fost numai lapte si miere. Asa ca a ramas rezervare telefonică nu pe Booking, cum doream inițial. Mare greșeală. Un tepar ordinar.
Camelia Badea
Camelia Badea2 ani în urmă
Vizita la Buzău ar fi fost complet diferită dacă aș fi stat altundeva. Pensiunea Stejarul, aproape de gară, la distanțe accesibile de mers pe jos de centru și locuri de masă. Cameră spațioasă, curată, bine întreținută, confortabilă și luminoasă. Meniul de mic dejun a fost adaptat pentru nevoile mele de vegană la fața locului. Curtea permite socializarea cu alți rezidenți ai pensiunii și oferă umbră și răcoare pe timp de zi. Proprietarii foarte prietenoși, gospodari și darnici. La finalul vizitei am primit dulceața de smochine și de trandafiri (făcute din fructe produse în propria gospodărie) cu care m-am înfruptat în timpul săptămânii. Am ratat vinul casei de data asta, dar data viitoare nu-l mai ratez. Recomand cu încredere și căldură!
Alex Nedelciu
Alex Nedelciu2 ani în urmă
Mic dejun sarac si acelasi in fiecare zi (am stat 7 nopti), una din camere fara geam exterior iar celelalte 2 camere cu geamuri foarte mici. Intr-o seara s-a spart o scrumiera pentru ca pe terasa nu este bec si urmand a achita cazarea de peste 3000 lei mi s-a spus ca trebuie sa umblu prin oras sa cumpar o scrumiera, dar sa fie la fel - n-am fost.

Sunt doar 3 mese pe terasa si proprietarul cumva incearca sa "programeze" oamenii la micul dejun din lipsa de spatiu. intr-o dimineata am fost goniti de la masa sa poata manca si celelalte persoane.

O experienta neplacuta, o gazda sufocanta cu o atitudine gresita; Nu merita sa stai mai mult de o noapte in lipsa de altceva.
Miry Miri
Miry Miri2 ani în urmă
Nu ai cum sa treci prin Buzău sa nu stai la nea' Vasile (Moldoveanu). Un OM pe care dacă îl cunoști ești câștigat! Te tratează cu un pahar de vin de Pietroasele și ai rămâne acolo la povesti. Camera e dotata cu de toate, caldura suficienta, patul confortabil, mobila noua, micul dejun pregătit pe loc și cafeaua care întregește vizita. Nimic de obiectat! Mulțumim!
Constantin Amariei
Constantin Amariei2 ani în urmă
170 lei pentru o camera e putin cam mult pentru conditiile oferite.
Am stat la ultimul etaj si nu am putut sa adormim pana pe la vreo 2 dimineața. Deasupra am avut acoperis din tabla si au dansat ciorile pe el de ziceai ca joaca cineva fotbal pe acoperis. La camera noastra nu am avut geam exterior, doar doua geamuri si o usa care dadeau in holul principal fapt pentru care toata lumina din hol venea la noi in camera. A fost o persoana draguta care tot umbla pe hol si pana la 00:30 am avut discoteca in camera din cauza becului cu senzor de pe hol. La baie era destul mucegai ceea ce nu ma lasa sa cred ca e atat de bine igenizata baia. Nu avut o experiență pe care as vrea sa o repet la aceasta pensiune.
Sanda Apafaian
Sanda Apafaian2 ani în urmă
Camera spațioasă, curată, baie dotata cu tot ce este nevoie, gazda foarte primitoare, recomand cu drag ☺️
Locații recomandate