/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Magazin de bricolaj în Bucuresti

Un magazin de bricolaj este un spațiu dedicat celor pasionați de construcții sau de bricolaj, dar și celor care sunt profesioniști în acest domeniu. Aici găsești tot felul de materiale de construcție, lucruri pentru renovarea sau construcția casei. Adică produse și accesorii pentru a realiza tot felul de lucrări, pentru orice tip de șantier, pentru grădină sau pentru a amenaja o curte sau o mansardă, pentru a construi un gard sau o anexă și multe altele.

Aici vei găsi o mulțime de experți gata să te ajute, care propun produse și servicii adaptate oricărei situații. Asta, respectându-se în același timp și bugetul tău.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.