/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Casa Retro

Strada Argentina 6, București 011735, România

Casa Retro
Magazin de bricolaj
4.7
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33Q+5V București, România
+40 722 510 227
casaretro.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 17–20
Mirecuri: 17–20
Joi: 17–20
Vineri: 17–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
CORNELIA CHITAC
CORNELIA CHITAC2 ani în urmă
Un magazin cu absolut de toate pentru hobby, si mereu o placere sa intri in vorba cu proprietarul, care chiar stie ce vinde!
Ruth Ivan
Ruth Ivan2 ani în urmă
Al doilea magazin al meu preferat din orasul meu natal, dupa o biblioteca:)). Pentru ca dunt in domeniul artei, am fost uimita, si foarte bucuroasa sa vad varietatea de care se bucura acest magazin si nu numai. Cei doi soti care se ocupa au fost foarte atenti, si mi-au recomandat mai multe in materie de caligrafie. A fost o experienta foarte placuta, si sunt foarte multumita de calitatea tuturor lucrurilor pe care le-am luat. E un must visit daca treci prin Bucuresti si iti place acest domeniu artistic🤗
Radu Borza
Radu Borza4 ani în urmă
Deși produsele sînt în special pentru copii, are și jocuri logice sau boardgame-uri interesante!
Ella A
Ella A5 ani în urmă
Magazinul imi place, la fel si preturile si angajatii. As mai fi comandat de la ei. Le dau doar 3 stele pentru ca livreaza prin bookurier si,in ciuda a mai multor reclamații legate de aceasta firma absolut jenantă care nu livreaza coletele, nu se mai oferă alte optiuni de curierat. Au preferat să li se întoarcă la magazin comanda nelivrata de neseriosii de la bookurier care efectiv nu m-au cautat timp de 3 săptămâni. Daca asa puțin le pasă de parerea clienților legată de firma de curierat cu care aleg să se asocieze, prefer să comand de la alte firme de profil.
Iulia chirnogeanu
Iulia chirnogeanu2 ani în urmă
Un loc plin de culoare, oameni primitori si gata sa te ajute cu sfaturi si idei!
Elinor udrea
Elinor udrea2 ani în urmă
Dedicatie, posibilitate reala de sustinere a creativitatii, atmosfera placuta, materiale pretioase!
Mariana Condrea
Mariana Condrea2 ani în urmă
Un mic colț al miracolelor. Găsești aici aproape tot ce-ți trebuie pentru a crea lucruri originale, iar dacă nu le găsești ți se aduc. Se simte prezența unor oameni care au comerțul în sânge.
Oana Gheorghiu
Oana Gheorghiu2 ani în urmă
Un loc unde gasesti tot ceea ce ai nevoie sau daca nu exista, se face cu tot ce este posibil ca sa ti se aduca. Personalul deosebit de amabil, o atmosfera placuta insufletita de oameni speciali
Locații recomandate