/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Casa Magica Design

Șoseaua Pantelimon 128, București, România

Casa Magica Design
Magazin de bricolaj
4.1
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VW+G9 București, România
+40 21 250 5848
casamagica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Murja
Diana Murja2 ani în urmă
Bucatarii frumoase si personal profi
Mihai O
Mihai O2 ani în urmă
O echipa de profesioniști. Ne-am întors pentru o noua colaborare. Recomand !
Andrei C
Andrei C2 ani în urmă
Mobila foarte draguta, insa preturi exagerate.
Adrian tudorache
Adrian tudorache4 ani în urmă
Personalul bine pregătit, profesioniști. Mobilă de o calitate deosebită din Italia și accesorii pentru a vă amenaja casa de la zero.Recomand cu incredere!
Alexandra Codrea
Alexandra Codrea5 ani în urmă
Dupa ce ca doamnele din magazin erau foarte morocanoase, de isi dadeau ochii peste cap la fiecare intrebare, am cerut o oferta pe mail pt o bucatarie si un birou pe care nici acum nu am primit-o, preturile mai sunt si foarte mari.
A Mihai
A Mihai5 ani în urmă
Am nimerit o angajata plictisita si sictirita. I-am cerut ajutorul si mi-a trantit niste cataloage sa caut singura ce am nevoie.
Astept de mai bine de o saptamana o oferta si nici pana in prezent nu am primit-o.
Catalina Muscina
Catalina Muscina2 ani în urmă
Am fost in vizita de 2 ori la casa "magica". Prima data (10 Oct) mi s-a spus ca voi primi o oferta estimativa pe bucatarie dupa ce voi trimite si masurile pentru un perete pe care l-am omis. Odata primita intabularea apartamentului, am trimis-o mai departe si am asteptat cateva zile dar nimic. Nici o problema, am revenit pe data de 8 decembrie , dupa semnarea contractului apartamentului si am discutat cu domnul de la acest magazin iar detaliile pentru aceeași bucatarie si pentru a alege finisajele. Mi s-a spus ca voi primi o schita si oferta a doua zi probabil. Pe data de 11 Dec am revenit eu catre dansul si am intrebat stadiul ofertei iar dansul a spus ca voi primi in aceeasi zi si oferta pe mail. Intr-adevar am primit poze ale schitelor bucatariei insa nu si pret. Suntem in data de 22 Dec si nu am primit inca pretul ori macar o estimare. Am cautat in toate mailurile primite insa nimic. Imi pare foarte rau deoarece chiar mi-ar fi dorit o colaborare pentru mobilarea intregului apartament.
Carmen Murgu
Carmen Murgu2 ani în urmă
Nu recomand. Am achitat din 18 decembrie 2019 suma de 3000 de euro pentru un proiect de design pentru toată casa și nu am nimic până acum. Nu sunt profesioniști. Vor doar sa își vândă mobila pe care am văzut-o și acum 2 ani în showroom. Acum nu mai răspund la telefon 🤔🤥☹️
Sunt muuuuulte de spus, dar nimic de bine despre aceasta "casă magică"
Locații recomandate