/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Brico Depot

Calea Giulești 1-3, București, România

Brico Depot
Magazin de bricolaj
3.8
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3X6+7M București, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Manuel Ciurdia
Manuel Ciurdia2 ani în urmă
Buna seara. Foarte urat. In cursul zilei de astăzi am cumpărat produse de la dvs. și am plătit de doua ori aceeași gama de produse. Odată cu cardul Raiffeisen contactless unde desi am primit doua bonuri cu mesajul tranzacție eșuată. banii mi-au fost retinuti de pe card. Motiv pentru care pentru achitarea produselor am uzitat de cardul de la Star Forte de la Banca Transilvania de unde mi s-a retinut încă o data suma pentru aceleași produse.
Adrian RO.
Adrian RO.2 ani în urmă
Am avut nevoie de un produs care la Ploiești nu mai aveau pe stoc. Frumușel comanda online la Brico orhideea. Iar în jumătate de ora au și sunat ca au pregătit comanda și ca pot merge oricând sa o ridic. Foarte amabili și foarte prompți. Mulțumesc personalului bine instruit. Felicitări!
Seversebastian
Seversebastian2 ani în urmă
Parcarea are culoarele dintre randurile cu locuri extrem de inguste. Iar autoturismele cu gabarit mare au nevoie de manevre multiple pentru a ocupa corect un loc. Zona de acces in magazin este delimitata de niste stalpi scurti de beton, inspirati parca din barierele antitanc din Al 2-lea Razboi Mondial. O masina care are senzorii de parcare montati intr-o pozitie mai inalta pe bara va putea usor acrosa acesti stalpi. Exact acest tip de incident mi s-a intamplat mie asta seara. Rezultatul poate fi observat in fotografia alaturata. Va multumesc sincer pentru modul in care ati proiectat parcarea. Dupa un detailing efectuat profesionist am parte de aceasta "bucurie". Intrebarea este: va temeati cumva sa nu fiti invadati cu tancurile?
Gigi Preda
Gigi Preda2 ani în urmă
De câte ori vin la brico sper să mai adaug ceva stele. Dar de fapt trebui să scad dar nu mai am cum. Joi 17 februarie ora 08:12 la raionul vopsele nu era nimeni. În sfârșit când apare și ceri să îți facă culoare spune că de o lună nu are pigmenți. La foto vechi care nu am cum să le elimin, pentru că situația nu prea se schim9 mai adaug una. Nimeni la post. Aș face un video ca să îi vedem cum fug de colo colo, mai rău ca pe șantier sau fabrică, dar nimeni la post când clientul are nevoie, nu îi găsești. Continuăm.....
Edy G.
Edy G.2 ani în urmă
Cand cumperi suruburi vrac te taxeaza cu 0,50 bani pe fiecare punguta de plastic utilizata plus ecotaxa 0,18 bani pe fiecare punguta. Poti ajunge sa platesti mai mult pe pungi decat pe suruburi, daca iei doar cateva. Totala NESIMTIRE, drep urmare nu mai calc prin Brico Depot, aleg concurenta.
C-tin Trogmaer
C-tin Trogmaer2 ani în urmă
Am găsit ceea ce aveam nevoie, CT126, fiindcă la celebrul Le roi merlin NU AVEA, deși este printre cele mai utilizate materiale în aranjarea interioarelor. Am verificat câteva zile mai târziu, era la fel, nu aveau CT126. MESERIE !
Nedelq Magnificul
Nedelq Magnificul2 ani în urmă
Pe nenea de la sanitare care se plimba cu masinuta il platiti suficient? E un pic frustrat, i-am cerut ajutorul cu niste furtune si nu a fost deloc politicos si am ajuns sa caut singur un furtun inexistent la raft.
Cristian Bila
Cristian Bila2 ani în urmă
A fost ca de obicei! Trebuie sa cauți pana te ajuta cineva! Personalul e varza! Am întrebat 3 persoane, ce scurgere ptr bateri de lavoar am nevoie, și am cumpărat ce mi-au spus! Surpriza, nu e buna!
Bănuiesc ca ar trebui sa aibă și un specialist?
Locații recomandate