/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Exotique

Splaiul Unirii 96, București 040038, România

Exotique
Magazin de bricolaj
4.7
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C496+8H București, România
+40 723 653 313
exotique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu vlad
Claudiu vlad2 ani în urmă
E o nebunie!
Andrei Constantin
Andrei Constantin4 ani în urmă
Ft ft interesant Am găsit piese de mobilier și decorative care mi au placut Preturile nu sunt mici dar voi reveni
BluConcept
BluConcept4 ani în urmă
O selectie impresionanta de piese de mobilier unicat si decoratiuni din materiale naturale, veritabile, extrem de frumos lucrate.
Marian Anton Badescu
Marian Anton Badescu4 ani în urmă
Magazin ok, lucruri inedite, pentru cei care sunt interesati, calitate relativ buna.
Sorin Popescu
Sorin Popescu4 ani în urmă
Mobilă deosebita dar foarte scump
Ionela TENU
Ionela TENU5 ani în urmă
Excepțional, oameni deosebiți și obiecte minunate!!!
Mihaela Marinciu
Mihaela Marinciu2 ani în urmă
Sambata, mult asteptata sambata. Imi propun sa rezolv cat mai multe chestiuni abandonate in cursul saptamanii. Simt ca e o zi altfel inca de la primele raze de soare care imi mangaie fata inainte de a cobori din pat. Pornesc spre bucatarie, imi prepar o cafea cu gust de India si in timp ce o sorb inca foarte fierbinte, gandurile mi se amesteca si fragmente din Eliade imi inunda mintea. As vrea sa simt si sa ating ceva din aceasta parte a lumii care m-a atras intotdeauna, dar stiu ca e doar un vis la acest moment. Misticism, traditii, religiozitate, culori, mirosuri, discrepante, toate impreuna au ceva magnetic, la care rezonez. Dar cafeaua se termina si pornesc la drum, spreu un magazin de unde imi propun sa cumpar apa si alte cateva alimente. Din nou imagini, ganduri si alte dorinte se intalnesc in capul meu si brusc realizez ca sunt foarte aproape de un loc tare drag mie, tot un magazin, desi nu imi place sa-l numesc asa. Pentru mine acest loc e chiar o calatorie in lumea lui Eliade, cu acel ceva misterios, cu obiecte care ascund povesti ale mesterilor faurari, cu mirosuri de lemn vechi si esente exotice, dar si de piele tabacita ce inobileaza tabureti, scaune sau chiar fotolii. Cu felinare si lampadare viu colorate, cu veioze metamorfozand personaje religioase sau laice, sau animale sacre, cu porti vechi si grandioase care te ajuta sa treci cu mintea dincolo de acest spatiu comercial si sa te simti in acea lume fabuloasa descrisa de Eliade. Ajung in acest loc mirific si descopar alte si alte obiecte fabuloase, multe din ele realizate manual. Le ating si le provoc sa-mi spuna in soapta - sa ramana secretul nostru - cum se simt aici rupte de lumea lor! Si imi raspund grabindu-se, inghesuindu-se, dand buzna peste mine si spunand in cor: “ cautam oameni frumosi, cu suflet cald care sa ne primeasca in locuintele lor” . Si m-am atasat de cateva mici obiecte, si le-am primit in mica mea locuinta, si m-am apucat sa recitesc Eliade. Calatoria o puteti testa si Dvs. vizitand Exotique.
Cristian Murgu
Cristian Murgu2 ani în urmă
Am cumparat un sifonier si a venit cu o usa mai mare care nu se poate inchide. O firma iresponsabila care taxeaza enorm pentru un produs prost executat
Locații recomandate