/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Casa Rusu București Colentina

Șoseaua Colentina 426, București 021196, România

Casa Rusu București Colentina
Magazin de bricolaj
4
212 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5F6+PQ București, România
+40 756 026 336
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Namah Shivaya
Namah Shivaya2 ani în urmă
Mobila de calitate,frumoasa,dar prea mult trebuie sa astepti daca vrei ceva special,la modul o alta culoare la pat sau canapea....60 zile e durata pina cind e gata....daca ai rabdare merita🙈🙈🙈
Ionut Pantof
Ionut Pantof2 ani în urmă
Pal subțire. Poate va decideți să treceți la pal de 18mm
RODICA DELEANU
RODICA DELEANU2 ani în urmă
Cumpăr de multi ani și tot ce am cumpărat s-au comportat foarte bine in timp! Un magazin frumos, plăcut amenajat, cu vânzătoare prietenoase care nu se țin după tine prin magazin. Te lasă să te uiți , sa admiri mobila lor frumoasa și calitativă și îți dau sfaturi și informații utile. Un magazin cu preturi bune și cu un site pus la punct! Felicitări!
Cristian Andrisca
Cristian Andrisca5 ani în urmă
La inceput mobila cumparata de aici arata foarte bine. Dupa aproximativ 2 ani de utilizare majoritatea obiectelor de mobilier cumparate au probleme serioase. Nu recomand.
Daniel Rapanu
Daniel Rapanu5 ani în urmă
Confort,calitate,design,pentru ați mobila casa!Suntem foarte mulțumiți de dumneavoastră si vom reveni cat de curând!
Daniel Neamtu
Daniel Neamtu5 ani în urmă
Mare greseala ca am ales casa rusu pentru niste corpuri suspendate de living...am platit fara sa ma interesez si fara sa mi se explice 100 de lei transport doar pentru a mi le cara 3 km cu duba din depozit pana la poarta...nici macar pana in curte...ce sa mai zic pana la etaj unde aveam nevoie sa le montez si crezand ca am platit pentru treaba asta. Dupa ce ca m-au pacalit cu 100 lei, m-au mai pacalit si cu un front lovit bagat la pachet...au raspuns dupa 3 luni de la sesizare ca imi inlocuiesc produsul avariat, timp in care am renuntat si am vandut-o pe aceasi suma la alt fraier care isi dorea cu disperare mobila asta luata la reducere cu un pal de cea mai proasta calitate ever.
Concluzia: nu recomand niste tepari si jepcari ca astia! Iesiti mai bine financiar si calitativ cu alti producatori de mobila.
Adya Adya
Adya Adya5 ani în urmă
amabilitatea angajatelor lasa foarte mult de dorit = doamna roscata cea in varsta "sefa" de tura ( are lungimea parului capilar pana la umeri ) are tonalitatea vocala si timbrul vocal extraordinar de urate si jegoase : tipa, urla si injura colegele si clientii foarte foarte urat .produse = 3 stele , preturi = 2 stele ( cam maricele ) timpul de asteptare pentru o comanda minim 3 ( trei ) luni cu suma achitata in totalitate .atentie ca ei aduc mobila pana la intrarea in scara blocului = transport platit separat .urcatul la etaj ( indiferent ca este 2 sau 10 ) dubleaza costul transportului
Asab
Asab2 ani în urmă
Canapeaua Lorena nu au aceeași culoare și material la partea extensibilă cu restul canapelei mai exact șezut - spătar, făcând astfel o diferență între calitate și aspectul inestetic .
Locații recomandate