/Bucuresti/Cinema

Cinema în Bucuresti

În viață se spune cel mai adesea că mărimea nu contează. Dar acest lucru nu este valabil atunci când vine vorba despre cinema. Ecranul de aici este imens și depășește cu mult mărimea ecranului televizorului tău de acasă sau al telefonului smartphone.

Nu e deci o întâmplare faptul că se spune că un film este făcut pentru a fi văzut pe un ecran mare.

Un film la cinema îți va permite să te bucuri de cea mai bună calitate a sunetului și de cea mai bună calitate a imaginii. În plus, poți profita de cea mai frumoasă ambianță. În funcție de film, spectatorii vor aplauda, vor râde, se vor emoționa... această ambianță este cea care te va scufunda în inima acțiunii pe care o vei trăi la cote maxime.

Scaunele confortabile, dar calitatea vizuală și sonoră te vor cufunda imediat în minunatul univers cinematografic.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.