/Bucuresti/Cinema

Cineplexx Baneasa

Șoseaua București-Ploiești 42D, București 013696, România

Cineplexx Baneasa
Cinema
4.5
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G34R+H5 București, România
+40 31 640 0100
cineplexx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Am cumparat bilete online, pentru un film pentru copii, mi-a dat eroare aplicatia, biletele nu le-am primit, in schimb mi-au luat banii de pe card. Am ajuns la film, managerul de acolo m-a asigurat ca imi vor elibera banii, dar a trebuit sa cumpar din nou fizic biletele pentru film, eram cu copiii dupa mine, nu vroiam sa ii dezamagesc. Bineinteles ca banii au plecat din cont, drept pentru care in loc de 125 lei pentru un film, am platit 250 lei. La numarul de telefon nu raspund, iar la mail raspund cand au chef! Iar aplicatia este de 2 lei!
UPDATE: Au revenit cu e-mail, au dorit detalii despre eroarea pe care am intampinat-o, le-am dat toate explicatiile, pentru a-si imbunatati aplicatia, iar banii i-am primit in cont. Ma bucur ca se pot rezolva lucrurile, chiar si mai tarziu decat era necesar. Sper sa rezolvati toate erorile din aplicatie.
Mihai George
Mihai George2 ani în urmă
23.01.2021 ora 21:10. Spiderman:No way home, 3D.
Incepe filmul, toți din sala ne întrebăm între noi daca vedem bine fiindcă imaginea era distorsionată, subtitrarea era dublată. Merg câțiva din sala sa discute cu staff-ul, se aprind luminile, filmul este pus din nou.
Imaginea este buna de data asta, luminile nu se sting. Am stat cu luminile aprinse vreo 10 minute până când iarăși a fost cineva din sala sa atenționeze staff-ul.
La sfârșit, se termina filmul, nu se aprind luminile.
Penibil.
Adela Daniela
Adela Daniela2 ani în urmă
Dintre toate cinematografele pe care l-am incercat, din toate mallurile, acesta mi se pare cel mai frumos. Pentru scaunele premium, diferența de bani nu este foarte mare și chiar merită acest confort. Sălile sunt foarte mari, in special Ultra și Epika, iar filmele cu Dolby chiar fac diferența. Am incercat și cinematograful VIP din Băneasa in trecut, nu știu dacă mai este deschis, dar și acolo este o experiență de câștigat.
Aannca Anca
Aannca Anca2 ani în urmă
Ok. Le dau doar 3 stele la casa când vrei sa cumperi bilet pentru copii îți cere carnetul de elev trebuie să dovedească că este copil cu carnetul de elev,( se vede că este copil și nu adult și poate nu merge la școală) reducerea este pentru copii nu ptr elevi așa scrie.
Andreea ACMP Popa
Andreea ACMP Popa2 ani în urmă
Dezamagitor la VIP! Mancare veche, rece, total opusul VIP-ului de la Park Lake care desi are bilet mai ieftin, a avut un bufet mult mai bun calitativ. Ma asteptam sa am fotolii care se intind , nu canapea. Nu merita banii!
Andrei Ion Official
Andrei Ion Official2 ani în urmă
RUSINE Cineplexx Baneasa VIP!!
122 de lei biletul pentru CEEE...!?
Meniul de mancare este de toataaa jena!!
Cantitate si calitate de nivel minim!!
Multi oameni care se plangeau ca nu au apucat sa prinda nimic deoarece se terminase deja mancarea.
RUSINEEE!!
Dragi clienti, EVITATI aceasta locatie cu orice pret!!!
Cristian bgc
Cristian bgc2 ani în urmă
Sala Ultra..
Din păcate ca in România...
A fost o dată ceva...
Acum ultra este prețul biletelor...
Din ce era si din ceea ce este prezentat avem un sunet bun si o imagine bună.
In rest Scaunele NU mai sunt active, efectele sonore sunt dar la un nivel mai jos, iar popcornul il puteți admira in imagini. Mai bine de trei sferturi a fost boabe.
Sfatul celor de la cinema a fost ca trebuia sa plec de la film...
Deci per total... 60 lei dați degeaba pe sala Ultra, 60 lei floricele aruncate.. Iar la ieșire 20 lei parcarea...
Mulțumim Cinema Băneasa.
P. S. Am lasat si detaliile la contact clienți..
Nu se deranjează pentru informații... Au clienți oricum.
Anamaria Pana
Anamaria Pana2 ani în urmă
Nu mi se pare normal sa stau la aceeași coada pentru a cumpăra bilete cu aceleași persoane care își cumpără popcorn și suc. Deschideți o casa doar pt cei care își doresc bilete, instalați un automat de bilet, soluții exista.
Locații recomandate