/Bucuresti/Cinema

Cinema Europa

Calea Moșilor 127, București 020854, România

Cinema Europa
Cinema
4
337 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q7+7Q București, România
+40 21 367 2567
romaniafilm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu2 ani în urmă
Am fost la spectacolele teatrului InDArt si recomand cu drag oricui
San Dell
San Dell2 ani în urmă
S-a redeschis Cinema Europa! Miorița, pentru cunoscători.
Vă recomand să mergeți să vedeți un film acolo (este doar 15 lei biletul) pentru a intra în atmosfera cinematografelor din anii '90. Eu am copilărit în acel loc și mi-a plăcut mult de tot că am retrăit amintiri din copilărie, când mergeam cu școala sau cu copiii de la bloc.
Scaunele sunt aceleași (vechi, câteva mai rupte, dar sunt ok), clădirea, sala ca pe vremuri. Oamenii care lucrează acolo sunt minunați însă, și dacă aveți timp să intrați în vorbă cu ei veți afla multe povești legate de acest cinematograf.
Este liniște, nu este nebunia din mall-uri. Eu am fost cu doi copii care au fost foarte încântați să vadă cum arată un cinema ”de pe vremuri”, un aparat de proiecție vechi (expus în holul de la intrarea în sală) și să audă atâtea povești.
Ioan Vasile
Ioan Vasile2 ani în urmă
Preturile foarte mici, personal amabil și competent. Locația centrală (Calea Moșilor)
Mihai Dobre
Mihai Dobre2 ani în urmă
Scaunele sunt asezate pe drept astfel ca te uiti in sus la film, imaginea este cam intunecata, calitatea imaginii este cam slaba, volumul cand vorbesc actorii este dat incet, iar la alte efecte sonore volumul este dat la maxim. Am vazut jumatate dintr-un film cu degetele in urechi.
Daca s-ar investi un pic in reamenajarea salii si in aparatura ar fi un real succes si as veni cu drag mai ales ca este relativ aproape de casă. Păcat!
Nicoleta Pana
Nicoleta Pana2 ani în urmă
Nu este un cinematograf de lux, dar scaunele sunt comode ( cele care nu sunt rupte 😁), nu este niciodată lume multa, se aude bine , toaletele sunt foarte curate, iar personalul este primitor.
Și în sală este foarte curat,spre deosebire de sălile din mall.
Prețurile sunt mici. 15 lei și 10 lei cu reducere pentru elevi și pensionari.
Andy
Andy2 ani în urmă
Un cinema pastrat destul de bine,curat si cu personal primitor. Nu se ridica la calitatea imaginii si sunetului cu cele din mall dar si pretul este pe masura. Merita sa intrati la un film.
Sorin Ganea
Sorin Ganea2 ani în urmă
Am fost la o piesa de teatru. Locatia curata, scaune ok ( desi cinematograful il stiu de mult timp ). Piesa ok ( trebuie promovati actorii tineri si companiile de teatru noi ).
Pasqual Andrew
Pasqual Andrew2 ani în urmă
Filmul a fost OK. Și atmosfera
Locații recomandate