/Bucuresti/Cinema

Cinema City

Calea Văcărești 391, București 040069, România

Cinema City
Cinema
4.5
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94WF+G2 București, România
+40 31 413 0120
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Haller Gheorghe Andrei
Haller Gheorghe Andrei2 ani în urmă
Sa mai învățați colegii cum stau la terminarea filmului. 3 ian, Casa Gucci, filmul de la ora 19:40: la terminarea filmului un coleg de-al dvs stătea cu mâinile încrucișate, parca zicea hai mai repede, ieșiți mai repede ca am treaba. O poziție a corpului mai ok: cu mâinile pe lângă el sau la spate sau oricum altcumva, nu în poziția respectiva. Am mai fost și la Tabara cu fetita. Colegul respectiv avea o poziție ok fata de celalalt coleg. Thx.
Mario Kim
Mario Kim2 ani în urmă
Locație frumoasa.
Curat.
Dar ...la filmele pentru copii de 10- 12 ani...ați putea spune angajaților sa ii anunțe ca în sala se păstrează liniștea...și poate din când în când un angajat sa între sa supravegheze...foarte mare gălăgie...filmat cu tel...făcut poze....filmat și făcut poze nu ma interesează. Dar liniștea ma interesează.
Am dat 5 stele pentru angajați și modul cum este păstrată curățenia...zi buna
Teodora Enache
Teodora Enache2 ani în urmă
Casierul ne-a cerut sa platim de doua ori pentru ochelarii 3D si apoi nu a recunoscut ca a gresit la calcule. Cu greu s-a rezolvat situatia. ...Romania post-comunista, in care clientul nu este tratat decent. Nu mai mergem niciodata, evident.
Kmlon Kmlon1807
Kmlon Kmlon18072 ani în urmă
30 iunie sala 4 ora 14:00 în timpul filmului se oprește lumina însă nu sonorul... Stam așteptăm nu se întâmplă nimic... Caut număr pe internet sun pe fix și le spun ca de 10 minute nu se mai vede nimic, e bezna e doar sonor și cu o seninătate și fără pic de empatie cel care a raspuns la telefon spune ca nu avem curent. Bun după încă 10 minute întra o domnisoara care repeta nu avem curent va rugam sa așteptați încercam sa remediem. Se deschide lumina la ecran, filmul e pe mut îl da înapoi ,după care coboară un băiat care ne baga lanternă în ochi și ne spune ca sunt 2 angajați în tot acest cinema si ne întreabă e bine de aici? Normal ar fi sa ne recompenseze. Dar asa e la noi romanii... Las ca merge asa.
Mihai Anton
Mihai Anton2 ani în urmă
Am fost la film după 30 de ani și am avut parte de o întâmplare haioasă.S-a oprit curentul și nu am putut vedea până la sfârșitul filmului. Am primit voucher pentru o alta data.Oricum a fost minunat!
Andreea-Georgiana Nicolaescu
Andreea-Georgiana Nicolaescu2 ani în urmă
Dacă vizionati un film in sala 2, atenție la rând 9 locul 15-16, este un miros foarte urat la scaun. Filmul a fost foarte Ok dar aspectul acesta cu scaunul nu e deloc ok.
Mariana Precupeanu
Mariana Precupeanu2 ani în urmă
Superb
Filmul mi-a plăcut foarte mult.
Păcat ca sunt putini spectatori.
Nu știu de ce nu merg romanii la filme românești.
DD TV
DD TV2 ani în urmă
Experienta in mare este ok, dar nachosii si branza erau vechi si tari ca piatra !!!! Recomand popcornul
Locații recomandate