/Bucuresti/Cinema

Cineplexx

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

Cineplexx
Cinema
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C59H+QF București, România
+40 31 640 0300
cineplexx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
S. Cristian
S. Cristian2 ani în urmă
Curat, frumos, sclipitor, decent...de ce 4?
1.Când mergi avec copiii și cumperi produsele aferente, popcorn nachos pahare și sticle cu suc... nu prea ai cum sa le cari, având în vedere ca trebuie sa arăți biletele la intrare...

2.Cu mainile ocupate, copii după mine... filmul programat la 17.40... ma prezent la control bilete la 17.27... mi se spune ca trebuie sa aștept pana la 17.33... Pe bune? Și pe deasupra, mi se comunica pe un ton arrogant ca nu am voie cu produse McDonald's... M-a ajutat la bar o domnisoara amabila, văzând ca nu am destule mâini sa car toate produsele și mi-a dat o punga...since nici nu am observat ca este de la McD.

In concluzie, niște pungi din hârtie, contra cost evident, nu ar strica sa introduceti la vânzare... sau un carton cu care sa transporți 4 băuturi... eventual niște cutii de popcorn cu suport pentru băutură .... fiabilitate!
Ionut R
Ionut R2 ani în urmă
Preturi la bilete ieftine, din pacate am inghetat in sala destul de imbracati as spune, intelegem ca este scumpa energia dar totusi .....am dat 3 stele pentru asta ! Proiectia in sine de buna calitate ! Aaaa si era sa uit ...scaunele nu sunt foarte confortabile cel putin eu nu imi gasesc niciodata o pozitie buna pe ele !
Maria Corduneanu
Maria Corduneanu2 ani în urmă
Cumperi bilete online ca sa nu mai stai la coada, doar ca sa ajungi acolo si sa vezi ca o inteligenta sub medie s-a gandit ca popcornul si biletele sa fie cumparate de la aceleasi case, deci tot la coada trebuie sa stai.
In plus, online nu gasesti bilete pentru anumite ore, dar cand am ajuns acolo am vazut ca de fapt puteai sa iti cumperi pe loc.
Adrian Sarcani
Adrian Sarcani2 ani în urmă
Filmul ok ,angajati super dar in contextul actual (covid) nu respectati nici macar minimul de restrictii ... sa numai zic ca nimeni din sala dar absolut nimeni nu purta masca ....chiar daca au vaccin! angajati vostri de ce poarta masca ? ...INCREDIBIL !!!
ANPC/DSP
Dragos
Dragos2 ani în urmă
In anul 2021 sa ai scaune care in loc sa se lase un pic pe spate...ele sunt inclinate usor in fata , unghi 90 de grade, absolut penibil
Calitatea sunetului foarte buna dar volumul fenomenal de tare dat pentru dimensiunea salilor...am surzit...jenant...reglati scaunele si mai jos volumul...intelegem cu totii ca Dolby Atmos dar totusi
Gabriel Dumitrascu
Gabriel Dumitrascu2 ani în urmă
Cele mai bune preturi ..
Gheorghe Constantin
Gheorghe Constantin2 ani în urmă
Un cinematograf mic, in raport cu cele de la Cinema-City. Experiența vizionarii însă nu diferă. Săli mici 30-50 locuri (cele in care am fost eu). Are avantajul ca nu este aglomerat, ca mai găsești filme care rulează, ce au fost scoase din oferta celorlalți concurenți mai ”înstăriți” și bineînțeles prețuri mai mici. Un bar care oferă obișnuitele sucuri cu Pop corn. Are si o zona de ”așteptare” frumos amenajata. Per total o experiența plăcută. Dacă ai timp de așteptat găsești și o zonă de shopping cu obișnuitele magazine de haine, sport, etc plus magazinul Auchan la parter. Beneficiază de parcare in subteran, primele 2 ore gratuite. O sa-l mai vizitez.
Bejinaru Vlad
Bejinaru Vlad2 ani în urmă
Un loc excepțional de urmărit cele mai noi producții cinematografice. Preturile sunt foarte accesibile. Nu este nici foarte aglomerat. Este ideal și de mers la film alături de copii.
Locații recomandate