/Bucuresti/Agent de catering

Agent de catering în Bucuresti

Vrei să te bucuri de cele mai savuroase preparate, cu cele mai sănătoase și mai proaspete ingrediente? Preparate care pot satisface toate poftele, toate dorințele și toate exigențele? Trebuie să alegi în acest caz, serviciile oferite de un agent de catering.

Te vei bucura de cele mai delicioase feluri de mâncare pentru prânz sau cină, atât meniuri fine dinning, cât și meniuri ca la mama acasă!

Dar, un serviciu complet de catering include mai multe lucruri: preparare, furnizare, servire și debarasare, în funcție de tipul de eveniment / client pentru care este solicitat.

Un agent de catering oferă deci cele mai bune servicii, flexibile, competente și de cea mai înaltă calitate.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.