/Bucuresti/Agent de catering

Tosca Food

Strada Ion Câmpineanu 31, București 030167, România

Tosca Food
Agent de catering
4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QV+MC București, România
+40 756 435 785
toscafood.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nelu Cana
Nelu Cana2 ani în urmă
Mâncare bună ! Personalul la categoria shaorma slab. Aștepți 20 de minute după 1 shaorma .
Alexandru Foit
Alexandru Foit5 ani în urmă
Apreciez totusi pozitionarea tacticoasa cu partea 'gatita' in jos, pentru a nu se refuza comanda. Celelalte bucati au fost crude. Pacat.
Adrian Ciobanu
Adrian Ciobanu5 ani în urmă
Mancarea este buna insa livrarea lasa de dorit, astazi a fost uitat un articol, raspunsul dansilor a fost nu ca a ramas cineva fara mancare ci ca e ok nu va luam banii pe produsul uitat. Poate ar trebuii sa lucrati pe partea cu relatia intre dumnevoastra si client nu sa mergeti pe premisa ca lasa ca merge asa.

Pentru livrare si relatia intre dumneavoastra si clienti.
CandyAndromeda
CandyAndromeda5 ani în urmă
Mancare foarte gustoasa si sigilata perfect, portii mari la preturi avantajoase, meniu divers (multe optiuni sanatoase, la gratar, legume). Focaccia din faina integrala primita la salata este foarte buna. Timp de livrare ok. Recomand!
Meta morph
Meta morph5 ani în urmă
Am comandat pe langa mancare un Cheesecake cu fructe de padure, mi l-au adus inghetat bocna, nici nu putea sa il intep cu furculita. Am sunat dar ghici ce, nu mi-au raspuns la apel pentru tot restul serii pana la inchidere. Bravo!
George Valentyn
George Valentyn5 ani în urmă
mancare ok la gust dar cu siguranta nu este proaspata. te simti la fel de sanatos dupa mancarea asta ca dupa cea de la Mc. (inghetata, semipreparata plina de aditivi si conservanti, timp de livrare 2h+)
Ovidiu Calu
Ovidiu Calu6 ani în urmă
Mâncarea gătită e cea mai gustoasă din tot ce am încercat până acum în București, pizza cu blat subțire este în top 3 personal, bucătăria este foarte curată, la fel și personalul. Cei care preiau comenzile sunt impecabili și mereu politicoși, calmi și oarecum joviali. Te binedispun involuntar. Livrarea este rapidă și mereu produsele sunt calde.
Un exemplu si pentru altii care "s-au ajuns" si nu mai respecta standardele. Sper să nu fie cazul niciodata cu această locatie.

P.s. asteptam o diversificare a meniului, deja am incercat tot ce e pe lista:)
Diana Brediceanu
Diana Brediceanu2 ani în urmă
Eu am comandat o singura data dar sunt foarte mulțumita! Mâncarea a fost excelenta, gustoasa. Am comandat o ciorba de perișoare și pene gratinate cu șuncă și ciuperci. Ambele au fost super bune!
Locații recomandate