/Bucuresti/Agent de catering

Nicole Catering

Complex Niky Scorpion, Strada Glicinelor 18-26, București 052034, România

Nicole Catering
Agent de catering
3.3
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C346+6Q București, România
+40 785 206 000
nicolecatering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Madalina Baciu
Madalina Baciu2 ani în urmă
Comanda incompleta, mancare rece, mi am zgariat gingiile in ultimul hal de la crispy . Cu siguranta voi evita acest restaurant pe viitor!!!
Nela-Camelia Justinian
Nela-Camelia Justinian2 ani în urmă
Mâncarea a fost groaznica, după ce ca a întârziat 1h jumătate, a fost rece. Degeaba sunteți restaurant dacă aveți doar un singur livrator, care nu face fata.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Groaznică, oribilă mâncarea! Am comandat mai multe feluri de mâncare dintre care unele fără gust și altele foarte piperate și sărate, toată mâncarea fiind rece. Am primit un meniu incomplet (fără cartofi prăjiți și fără suc) acestea fiind achitate. Nici modul de ambalare nu este ok, folosește plastic. Nu merita sa comanzi. Nici gratis nu le-aș primi!
Gheorghe Eugen
Gheorghe Eugen2 ani în urmă
Verificați vă mâncarea nebunilor, aveți mâncare stricata și o dați oamenilor sa mănânce!!! Am ajuns la spital din cauza voastră, bucătari prăjiți
Alex Xela
Alex Xela2 ani în urmă
Am plătit și primit un burger de 32 lei. Calitatea ingredientelor este slabă, gustul și aspectul sunt cel mult mediocre. Carnea tocată pare un amestec ieftin de vită, porc, și soia. Per total un produs mai slab decât un burger de la Mc care costă jumătate din prețul plătit aici...

În plus, pun mâncarea foarte fierbinte direct în caserole și ajungi să mănânci plastic topit.
Serena-Anamaria Marin
Serena-Anamaria Marin2 ani în urmă
Am comandat o cantitate de mancare ceva mai mare pt a-mi ajunge pt vreo 3-4 zile, nu am timp sa gatesc. Dupa doar 2 zile... mancarea deja avea un gust rau, abia am ciugulit ceva in a 3-a zi. Nu cred ca expira niste snitele asa repede daca sunt proaspete.
Bomher Sebastian
Bomher Sebastian2 ani în urmă
Comanda anulata din foodpanda dupa jumatate de ora pe baza ca e prea mica comanda pentru distanta parcursa, desi nu era specificat nimic in aplicatie. Daca vrei mancare rece si intarziata sau comenzi anulate comanda de aici!
Dee Anghel
Dee Anghel2 ani în urmă
Nu comandati de la Nicole Catering (Caterinca ar trebui sa se numeasca)! Mancare la un pret supraevaluat si bataie de joc. Curierul te pune sa cobori sa ridici mancarea si vrea si tips. Nu i am dat nimic si bine am facut ca mi au dat o salata de 2 lei la pret de 18 lei... nici macar semintele de dovleac de care scria in descriere nu erau. Sa nu mai spun de hamburger ul care a venit rece, cu chifla uda și arata de parca fusese mușcată de soareci. Am facut poze si voi face reclamatie la protecția consumatorului! Asemenea afaceri nu trebuie lasate sa mai funcționeze.
Locații recomandate