/Bucuresti/Agent de catering

La Bordei

Cotroceni Business Center, Bulevardul Iuliu Maniu 7, București 061072, România

La Bordei
Agent de catering
3.8
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J3+W9 București, România
+40 747 013 386
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 8–1
Sâmbătă: 10–1
Scrie o recenzie
Andreea Ionescu
Andreea Ionescu5 ani în urmă
# revelionul 2019 a fost ok, muzica pt toate gusturile, mâncarea acceptabila, am fost dezamăgită de lipsa de organizare și a meniului pentru copiii care au stat în spațiul de joaca. Pentru copii am achitat 150 lei și au primit șnițel de porc cu piure și tort, sucuri și apă, nu a fost prezenta nicio persoana din cadrul localului pentru o supraveghere periodica.
Liviu Stanica
Liviu Stanica5 ani în urmă
Restaurant La Bordei zona Militari cu loc de joacă copii pentru petreceri, aniversări, închiriere sală evenimente.

Cu o capacitate de 145 de locuri, restaurantul La Bordei reprezintă locația perfectă pentru întâlniri de afaceri, mese în familie, cine romantice sau cocktail-uri cu prietenii, dar mai ales pentru evenimente festive (nunți, botezuri, aniversări) sau corporate (work-shopuri, recepții, brunch-uri, teambuildinguri).
Laurentiu Cristian
Laurentiu Cristian6 ani în urmă
Servirea deplorabila, de revelion NU am avut pahar de șampanie la ora 00:00 si organizatorul ma mintea in fata ca de fapt am avut dar nu am vazut-o noi ( restul oamenilor din sala ), chelneri putini, cand i-am reproșat ca este deplorabila servirea a sarit sa se certe cu mine. Organizarea la pamant, neajunsuri la alte mese.
*in poza atașata era APERITIVUL la ora 23:53 inca pe masa*
Victor Stan
Victor Stan6 ani în urmă
Nu stiu cat de "dacice" sunt preparatele, dar mancarea este putin peste cantina. Totusi localul este curat si civilizat. Pentru cei care lucreaza in zona este o alternativa decenta fast-food-urilor sau restaurantelor din mall. Preturile sunt foarte accesibile, meniuri dieta si vegetariene pe bune (nu doar ciuperci, orez sau cartofi). E ferit de trafic si foarte placut pe terasa. Recomand meniurile zilnice! Din pacate la capitolul servire sunt dezastru. Uita mereu parti din comanda, aduc preparate identice la intervale diferite de timp, dureaza 20 de minute sa aduca nota si uneori si 15 minute sa ia comanda. Eu nu mai merg aici. Pacat, ca potential exista!
Pop Lucian
Pop Lucian6 ani în urmă
Este un restaurant frumos si elegant. Servirea este buna si personalul foarte amabil. Mancarea este buna si gasesti cam de toate in meniu. Locatia este oarecum in Apaca-Cotroceni Business Center l, spre Afi chiar inainte de linia de tramvai. Are cateva locuri de parcare. Oricum se poate lasa masina in Afi. Doamne ajuta!
Cristina Popovici
Cristina Popovici6 ani în urmă
Am fost invitata la restaurantul la Bordei
A fost o experienta tare neplacuta
Prima data am fost la toaleta femei si dupa ce
m-am dat cu sapun pe maini sa ma spal, am constatat ca din cele 3 chiuvete nici una nu functiona, adica nu curgea apa.
Pana la urma am intrat la toaleta barbatilor.
Am comandat ceafa cu cartofi si cand mi s-a adus mancarea dupa vreo jumatate de ora ceafa era rece.
Bomboana pe coliva a fost formatia care a venit dupa ora 19 (2 instrumentisti si o dizeuza)
Dincolo de calitatea repertoriului prezentat , avand in vedere acustica salii neadaptate pt astfel de reprezentatii, s-a cantat cu microfonul dat la volum maxim.
In ciuda interventiilor de a se da volumul mai incet nu s-a dat curs acestei doleante.
In privinta locului de joaca pentru copii, grilele de ventilatie nu functionau cum trebuie, era un spatiu neaerisit cu miros de cauciuc, complet nesanatos pentru copii
Cosmin Tiriplica
Cosmin Tiriplica6 ani în urmă
Locație decenta, la subsol. Arata bine, însă nu se face remarca prin ceva anume. Mâncarea nu este foarte gustoasa. Un loc mare de joaca. Chelnerul amabil, însă toată seara a alergat cu cămașa scoasă jumate din pantaloni. Toaletele îngrijite insa una avea capacul rupt.
Florin Pictorul
Florin Pictorul6 ani în urmă
Este frumos pentru pensionari că în fiecare Duminică se întâlnesc la acest restaurant și pentru 35 de lei in afară de meniu și o carafă de vin , aceşti pensionari dansează că le cântă o orchestră și fac socializare. Nu îmi place de cei de la restaurant că dă mereu același fel de mâncare ar trebui să fie mai multe feluri de mâncare, pentru că nu la toți le place ce le dau. La restaurantul Naşu de la Crângaşi este la fel cu socializare , dar acolo pune la dispoziție pentru orice 4 feluri de mâncare pe când la Bordei numai un singur fel de mâncare , ar trebui să fie la fel ca și în alte părți unde se face socializare pentru persoane de vârsta a treia.
Locații recomandate