/Bucuresti/Agent de catering

SC Amc Light Pack SRL

Str. Preciziei 3, Sector 6, Bucuresti

SC Amc Light Pack SRL
Agent de catering
Indicații de orientare
CXJW+9H București, România
0728 943 122
cartonescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
AMC Light Pack SRL furnizeaza produse pentru ambalare de calitate, la preturi competitive avand sediul in Bucuresti si posibilitatea de a livra rapid oriunde in tara.

Scopul nostru este de a deveni un furnizor de ambalaje de baza pentru clientii nostri. Lucram cu stocuri proprii, ceea ce ne permite sa acoperim imediat nevoia clientilor nostri. In portofoliul nostru se afla cutii din carton clasice si cu autoformare din carton ondulat de tip CO3, ambalaje din hartie, benzi adezive, folie cu bule, folie stretch, saci de curierat sau pungi din folie cu bule, buzunare pentru AWB-uri si pungi cu inchidere fermoar. Compania AMC Light Pack SRL se adreseaza atat persoanelor fizice care au nevoie imediata de produse pentru ambalare si protectie, cat si firmelor care activeaza in domeniul online, departamentelor logistice, firmelor care au productie interna de orice tip si au nevoie de un furnizor flexibil de articole pentru ambalare.

Ne place sa credem ca avem solutii pentru clientii companiei si ca ii putem consilia in alegerea celor mai potrivite ambalaje.
Share
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate